Ga naar inhoud


wiekan me vertellen wat een 2002 g patch is


Gast

Aanbevolen berichten


woordje uitleg ,een patch is originele software van een toestel wordt door iemand herschreven met daar verschillende aanpassingen aan waardoor er meer uit het toestel kan worden gehaald dan waar hij oorspronkelijk is voor ontworpen.

 

In het geval van de 2002g zit in deze patch een hergeschreven versie waardoor de respectievelijke irdeto software van het embedded slotgedeelte een volwaardige MAGIC slot is geworden en waardoor je met een werkende funcard alles kan bekijken ,zonder dat je er daar een COMMON INTERFACE module voor nodig hebt.

 

Hopelijk ben je met deze uitleg iets wijzer geworden,vriendelijke groeten uit Belgie van koostronics. <img src="/ubbthreads/images/icons/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smirk.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/ooo.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

wat is dan wezenlijk het verschil tussen de E-versie en de G versie? Ik draai zelf onder de E van tuxon (met ab-functie) en vraag mij af terwijl ik dit lees, of er voor mij nog voordelen te behalen zijn. (onder E-versie draait ie immers goed)

groeten

clim

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als onder de E versie alles goed werkt hoef jij niet te veranderen de G is enkel de meest up to date versie op dit moment ,maar nogmaals niemand verplicht jou om die te laden,(mocht ik u zijn deed ik het wel).

 

Waarom er zijn altijd kleine schoonheids foutjes die in de vorige versie's zitten die bij een nieuwere versie zijn (of zouden ) opgelost.

 

Hopelijk ben je hier mee een stapje verder groetjes van koostronics. <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...