Ga naar inhoud


compoort


intruder

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Wie weet hoe ik een kabelmodem op een laptop aan kan sluiten <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> hier zit nl. geen compoort op.Is er misschien een verloop stekker van een RS 232 kabel naar een USB aansluiting.Zoja wie heeft hier ervaring mee?????En kan ik hier eventueel ook mijn Mastera III op aansluiten????

 

Intruder

VU+ UNO 4K se VTI 15 ; Nvidia Shield TV Pro Ziggo ;LG G1 OLED55G1RLA - 4K OLED TV ; Sonos; Arc Soundbar, Sub, 2x New Play:5

Link naar reactie
Delen op andere sites


Even een vraag tussendoor. Welke kabelprovider verstrekt kabelmodems die op een compoort aangesloten moeten worden?

Normaal is het ofwel usb aansluiting ofwel UTP (netwerk) aansluiting, maar ik heb ze nog niet gezien met een compoort aansluiting.

Wil niet zeggen dat ze daarom niet bestaan, maar ik wil toch wel eens graag weten welke isp daarmee dan bezig is, want qua snelheid ga je een kabelmodem toch eigenlijk echt niet meer aan een compoort hangen, want dan ben je verkeerd bezig.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

De Ca*em* jongens dus, als je C*ble W*n*doo Basic bij ze afneemt. En inderdaad is niet meer van deze tijd...maar ze verkopen het nog steeds. Snelheid is meestal minder dan van een analoog modem.

1* DM800HD, 1* DM600, 1* ET5000, 1* ET4500 (plus wat nog op zolder ligt als reserve)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi intruder, ik heb hier ook een laptop van compac die ook geen compoort heeft. Ik heb een verloop van RS-232 naar USB gekocht in de betere computerzaak. Dit werkt prima. De compoort wordt dan automatich com-4. Ik gebruik hem om de setting naar mijn hummie te schrijven en van af te halen. Dit werkt gewoon perfect. Als ik de setting van de echostar wil schrijven of lezen geeft hij fouten maar de settings kunnen wel gelezen worden. De mastera moet naar mijn mening ook werken daar je in ieder programma de compoort kan instellen.

Groetjes en suc6

<img src="/ubbthreads/images/icons/tongue.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Golfman. Bedankt voor de reply.

Belachelijk eigenlijk want al in de dos tijd maakte men liever gebruik van een parallele nullmodemkabel dan een seriele, en ook zipdrives werken niet serieel maar parallel, en dat heeft er alles mee te maken dat parallel al sneller is dan serieel.

Met een serieel cablemodem zul je mijns inziens dan ook nooit 10mbit kunnen halen, volgens mij zelfs nog geen 2mbit over serieel.

 

Nooit verwacht dat een isp dit nog zou doen, maarja, dan weten we in elk geval alvast weer waar we -geen- kabelabo moeten nemen. <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...