Ga naar inhoud


TF 7700HSCI - geen Eén HD bij scannen


Hansv

Aanbevolen berichten

Mijn eerste vraag, met enige terughoudendheid, maar na lang proberen, veel zoeken en geen antwoorden vinden wil ik jullie hulp inroepen. Veel specialisten hier... maar het heeft toch ook iets weg van "op bezoek in het hol van de leeuw". Spannend vooral !

Mijn probleem, na aanschaf van een flatscreen HD toestel wil ik nu ook wel eens genieten van Eén HD, Canvas HD, ...

De zenderlijst op de TV Vlaanderen website geeft me de transponder (positie 23,5 - 12187 H 27500 5/6), zit blijkbaar niet standaard in de ontvanger. Na installatie krijg ik bij astra 3 en deze transponder een niveau 92% en kwaliteit 80%. Maar bij het zoeken op de bewuste transponder krijg ik wel een 10-tal zenders, maar van Eén HD of Canvas HD geen spoor. Eindeloos aanpassen van de instellingen levert geen verandering op.

Mijn Topfield 7700 HSCI hangt aan een schotel van 78cm die gemonteerd staat op een motor (Moteck). Alles werkt al een hele poos feilloos, maar dan wel op Astra, Astra 2 en Hotbird (meer had ik niet nodig). Verder maak ik gebruik van een Smart Wi (want boven in de slaapkamer staat een TVVlaanderen installatie ( Philips ontvanger) die autonoom werkt van de andere installatie ( geen motor wel een dubbele LNB astra1 en 3). De kaart steek in een cam van Powercam (maar heb ook nog ééntje van TV Vlaanderen maar dit geeft ook geen resultaat).

Heb op Astra 3 wel beeld maar dan wel op één of andere obscure verkoopszender.

In welke richting moet ik zoeken ? Alle hulp is welkom ! Ik denk eraan de motor te vervangen door een installatie met 4 LNB's maar als het probleem in de ontvanger zit dan ben ik er nog altijd niet. Alles vervangen is financieel niet de beste zaak.

 

Alvast heel erg bedankt !

 

Hans

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...