Ga naar inhoud


Firmw ok, eeprom wil niet


RobinHood

Aanbevolen berichten

Hoi, wie herkent het volgende probleem. Met OS-link in een 6073 de 1.0 erin gezet; ging ok. Daarna met declink nog even de eeprom doen denk je dan. Na op enter gedrukt te hebben, komt er wel SE op de display, maar in't programma komt "Time out" te staan. Vervolgens krijg je bij het eeprom schrijven natuurlijk een foutmelding. Ook kun je geen snelheid wisselen; er lijkt dan wel geen contact te zijn tussen pc en Flipje. Toch hebben ze dat wel, anders kreeg ik geen SE op 't display. Andere Philips geprobeerd, werkt wel goed. Ligt dus niet aan PC of kabel. Bekend?????

(hier dus niet)

Amiko + Philips 8121, Gibertini 1.25 draaibaar en triax 88, A1,2,3..

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo

 

Volgens mij kan je ook met oslink de eeprom er in zetten..

 

Ik heb het van de week nog gedaan met versie 4.0 <img src="/ubbthreads/images/icons/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/tongue.gif" alt="" /> of heb ik iets niet goed gedaan <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

 

Greetz Rene

My name is Cohol, Al Cohol.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee klopt wel. Ik was van mening dat je Oslink gebruikte. Kijk is of in declink de eprom R/W settings op normaal staan. Alhoewel je zou dan toch de speed settings moeten kunnen veranderen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alle settings in Declink staan goed, want andere Philips lukt wel. Heb er speciaal nog eentje weer geprobeerd.Maar bedankt voor de tip met 4.0; dat werkt als een speer. Nu is wel alles goed naar binnen gekomen. Perfect, ik ben jullie echt dankbaar.

Ik werkte altijd met de oude oslink versie 1.1. En zolang iets goed werkt, ga ik het niet veranderen. Al wel leergeld betaald met bv de Humax.Als die goed draait moet je nooit beginnen met nieuwere versies er in te zetten, iedereen kent de 1 april grappen nog wel. Maar heb even een uurtje met de 4.0 gespeeld, en ik kan alleen maar zeggen: Perfect.

Van mij mag deze topic dicht.

Amiko + Philips 8121, Gibertini 1.25 draaibaar en triax 88, A1,2,3..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb toevallig gisteren ook iemand gehad met een 6073A die dacht dat zijn compoort kapot was omdat hij time-out kreeg bij declink.

Ook bij een vorige 6073 had ik dit. Als je echter een paar keer opnieuw op ENTER drukt krijg je na 2,3 of 4 keer wel verbinding. Volgens mij is de 6073 hier gevoeliger voor.

Uiteraard kun je met Oslink V4 de eeprom erin zetten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...