Ga naar inhoud


Digitenne nu al vol?


rolandroland

Aanbevolen berichten

Bron: Totaal TV:

 

 

20120702_100111_24kitchen_1_1.jpg

DIGITENNE ZORGT VOOR LANDELIJKE DEKKING 24KITCHEN

 

 

 

 

 

Het Nederlandse foodkanaal 24Kitchen heeft vanaf 2 juli door de doorgifte via Digitenne een vrijwel landelijke dekking in Nederland gerealiseerd. Het foodkanaal startte op 1 oktober met uitzenden.

Alle Digitenne-abonnees kunnen nu naar de kookkunsten en kookadviezen van de vele 24Kitchen-keukensterren kijken. In Nederland geven vrijwel alle grotere tv-aanbieders 24Kitchen door. Alleen bij CanalDigitaal is het foodkanaal nog niet te bekijken. CanalDigitaal inventariseert op dit moment wel de wens van de klant in een poll voor het toevoegen van nieuwe tv-zenders. 24Kitchen maakt onderdeel van deze zenderpoll uit.

DIGITENNE ZIT VOL

Omdat er met de nu gebruikte uitzendtechniek geen bandbreedte voor meer nieuwe tv-zenders bij Digitenne beschikbaar is, moest KPN een keuze voor het doorgeven van één nieuwe tv-zender maken. Daarbij werd 24Kitchen door KPN verkozen boven het nieuwe derde Vlaamse publieke tv-kanaal Ketnet/OP12. KPN vindt dat er in het beperkte zenderaanbod van Digitenne al voldoende kinderzenders aanwezig zijn.

 

DIGITENNE STOPT MET GRATIS BONUSPAKKET

KPN stopt met het gratis bonuspakket. De tv-zenders 13Th Street, Nickelodeon en TeenNick evenals de radiozendersBBC 1, BBC 2, BBC 3 en BBC 4 blijven wel voor de Digitenne-abonnee beschikbaar. Ze maken vanaf 2 juli onderdeel van het basispakket uit. Eredivisie Live blijft als enig premiumkanaal bij Digitenne te abonneren.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...