Ga naar inhoud


preparing for loading fortecstar


Gast

Aanbevolen berichten

Mischien en stomme vraag maar ik heb een fortecstar 5400 met MM pentacrypt 1.05 en die wil ik upgraden naar 1.07 maar nu komt het vraag 1: moet ik mijn FS schoommaken of kan ik het overeen zetten?

vraag 2: in de uitleg dat ik op internet gevonden heb staat dat ik in mijn FS de Active loader moet gebruiken maar in mijn MM menu staat preparing voor loading is dit nou wat ik moet gebruiken of ontbreekt bij mij software in de FS iets.

saludos

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je hebt om de MM te laden de magic loader nodig.

 

In het CI menu van de MM kies je de optie prepare loading, daar activer je de loader en dan zet je reciever uit.

Dan stop je de magic loader in de cam en sluit je aan op de com port van je computer. Dan zet je de receiver aan en dan zie je in het CI menu dreamload staan, dit betekent dat de cam klaar is voor het inladen van de nieuwe software.

Activer je het magic loader programma en je kiest de file uit die je in wil laden, maakt verbinding en het laden begint.

 

Als hij klaar is met laden zet je de reciever uit en weer aan en dan zie je in het CI menu dat de nieuwe soft in de cam staat.

 

Ok hoop dat het duidelijk is.

 

Saludos Hagar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hagar,

Zeker heel erg duidelijk!!!!!!

allen wat ik niet lees uit jou verhaal is of ik overniew alle frequenties en of canalen moet installeren of blijft dat gewoon staan zo als ik het had(volgorde etc).

saludos

Link naar reactie
Delen op andere sites

Penta 1.07 zit er in en zonder problemen.

gaaf <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" />

saludos

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...