Ga naar inhoud


geen beeld op viasat ticket


sharky

Aanbevolen berichten


Ik heb wel beeld op de ticket maar niet altiijd, wel op Ticket 6 - 7 - 8.

Maar dat zijn de erotische natuurfilms

Ik gebruik gewoon Boris files en pas de keys gewoon zelf aan van Satkey team

Mzzl <img src="/ubbthreads/images/icons/crazy.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ticket 1/6 werken wel als er voetbal is of een film met natuur geweld , voor de rest blijft hij zwart. Tv 1000 1 werkt wel 2+3 weer niet Cinema 1 werkt wel 2+3 ook niet . Het zit hem niet in de Files maar in de Flash lijkt me. Ik gebruik al een hele tijd Intersat met de flash van boris opeens is alles van viasat op zwart. Nu heb ik aleen de flash verandert ( door die van Intersat te gebruiken ) en nu werkt het boven genoemde wel voor een klein deel.

Ik denk dat we geduld moeten hebben tot Boris met een Update van zijn Flashfile komt want deze is nu van 09-07-2002. De files veranderen wel iedere dag maar de flash dus niet en daar kan dus ook iets in wijzigen denk ik.

Het blijft alleen vreemd dat als er voetbal is op de ticket kanalen dat ,deze open springen als sneeuw voor de zon. Mischien dat er een studie knobbel onder ons iets voor weet , ik ben het spoor bijster. <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

 

Jack

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan mij heugen ook al zoiets aan de hand te hebben gehad met de nederlandse kanalen,toen deed alleen het geluid het ineens niet meer van een aantal kanalen <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" />

toen was het opgelost met een nieuwe zenderlijst en door hem opnieuw te patchen

 

groeten Sharky

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gisteravond kon ik nog ticket 1 t/m 8 krijgen, vanochtend niet meer (Samsung 9500, goldcard met Intersat viaccessfiles). Zojuist snel even K**s erop gezet en alle kanalen werken, behalve ticket 1 t/m 8. Waarschijnlijk een keywissel. Ik heb nu een week een programmer en goldcard en dit is de derde keer dat 't op zwart gaat bij ticket.

Het zal wachten zijn op nieuwe keys.

 

Groet,

Hein

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> Na het opnieuw invoeren van key 10 0E heb ik nog steeds geen beeld op ticket 1 t/m 8. Het lijkt wel of de software van de hyundai en de flashfile niet meer goed op elkaar zijn afgestemd. Het vreemde is dat een paar maaanden geleden alle TV1000 en Tickets waren te ontvanegn, tot voor kort alleen TV1000 1 en Cinema 1 en ticket 7 en 8. (En Viasport D en S ook), Nu zijn dus 7 en 8 er ook al aan <img src="/ubbthreads/images/icons/mad.gif" alt="" /> . Misschien zijn ze bij Viasat toch wat aan het aanpassen <img src="/ubbthreads/images/icons/crazy.gif" alt="" /> Ook ik heb trouwens allerlei filestejes geprobeerd, tot zelfs bijna 1 setje tot op het bot gestript <img src="/ubbthreads/images/icons/blush.gif" alt="" /> , helaas geen resultaat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals ik al zei gisteren de 2 nieuwe keys aan gepast op mijn Humax en ik heb op alle Tickets weer beels, lijkt mij meer op een Hyoendai probleem en heeft volgens mij niets te maken met de keys.

=============================================

2 x 800HD DVB-C Newnigma2 v3.2.2 CCCam 2.2.1

Debian with Mastera, SMARGO+ CCcam 2.1.4

=============================================

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet dat het aan de Hyundai 1000 (i.c.m. de flash) ligt. Ik wilde alleen weten wie of waar Johnnny is (ik bekijk nl. meestal deze Fr*ts, B**is, K**s) of ik maak een filesetje zelf met behulp van cds elders vandaan. <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...