Ga naar inhoud


pakketje vanuit hong kong,moet ik me zorgen maken?


sattv4iedereen

Aanbevolen berichten


Is een dropshipper. Als je invoerrechten moet betalen zou ik proberen die te verhalen op de dropshipper, maarja, dat is waarschijnlijk ook maar een particulier. Onder de 22 euro hoef je niet te betalen. Uit China heb ik sowieso nooit hoeven te betalen, maar ik bestel alleen maar klein grut.

 

En ja, R4 kaartje mag niet natuurlijk! Maarja, het kan altijd erger. Er was toch een vrouw in de States die een boete van $50.000,- kreeg voor een namaak stickervelletje van Donald Duck. :cry:

aangepast door W3ird_N3rd

Visiosat Bisat 19,2/23,5/28,2, Triax 54cm Hotbird, Spaun/Maximum/Axing/Satconn switches

Link naar reactie
Delen op andere sites

kijk,als een apparaat verkocht wordt,is het niet altijd illegaal als een codecs wordt gemaakt,is die niet illegaal.men heeft blanke dvd's, cd's, bleu ray,memorysticks enz enz gemaakt.zijn die op normale aanwezigheid illegaal?is een R4 illegaal?

nee,het bezit of het opsturen ervan is volgens mij niet illegaal.

men kan niks doen denk ik als ik hier 100'den blanco dvd's liggen heb,100'den blanco cd's liggen heb.

ik doe ook niks illegaals,als ik hier memory sticks liggen heb,en ook niet strafbaar als ik hier mp3 spelers liggen heb.

in belgie,is er een wet,dat men "één" backup mag maken van het originele.dus als ik een backup maak van mijn originele media,ben ik niet strafbaar.rip ik mijn verzameling audio cd's in mp3,en plaats deze op mijn mp3 speler ben ik niet strafbaar,hebben al diverse muziekwinkels mij verteld.ook een R4 is niet strafbaar,als ik mijn originele spellen backup't,met een toestel zoals in bijlage.

als je echter het originele niet hebt (of nadien het origineel verkoopt),dan ben je volgens mij dan strafbaar,dus gedwonloade muziek,video spellen etc zonder aan te kopen.

dus denk ik,als je een R4 bij je hebt,met een lege mini sd kaart,dan denk ik dat ze je niks kan maken,omdat dit niet werkt.ik begeef mij misschien op glad ijs,door mijn uitspraken hier,maar het spelen van een backup,is volgens mij niet strafbaar.

top offic,ik ben eens bij een dj geweest,die al zijn muziek via het internet aankoopt,en als mp3 op zijn laptop's staan,en vertelde mij,dat ze allemaal thuis op een opslagmedia staat in geval van.hij heeft wel,alle bewijzen van de aangekochte albums bij zich.

on toppic.

kunnen ze mij eigenlijk iets aandoen met een lege R4?ik zou denken van niet,omdat ik daarmee niks kan doen.misschien zijn de lezers/moderators van andere mening.

post-40019-0-54524800-1357939668_thumb.jpg

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een selfsat h50D via de vu zero 4K.cd multiroom  pakket met mz 102 en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ). Gigablue bijgekomen voor sat en kabel.Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...