Ga naar inhoud


Ryanair en ruimbagage


mapi

Aanbevolen berichten

Wat ik ook een lachnummer vind is dat als je online wilt boeken, er met een prijs begonnen wordt waarbij je denkt: "hoe kunnen ze het er voor doen". Toen ik het eens probeerde kreeg ik bijna medelijden met ze. Maar op het einde van de boekingsrit, had ik al gegeten en gedronken (vooral bij het boeken van de return vlucht) omdat de prijs meer dan het 3 á 4 voudige werd. Je moest zelfs betalen voor het boeken online. Hoe kun je in Godsnaam niet -online boeken- bij die gasten?

En ik ben iemand die zijn itinerary nog al eens veranderd. Of van vorkvluchten gebruik maakt. Kom daar niet mee bij Ryanair aan want dan is de pret gauw voorbij. Heeft iemand wel eens geprobreerd een enkele reis te boeken bij Ryanair..? Geloof dat dat niet eens gaat of zo duur wordt dat het oninteressant is.

 

Ik snap al die problemen niet met online boeken en waar de verhalen vandaan komen. Wij boeken alleen maar online en dit gaat altijd perfect, wij vinden altijd goedkope(re) tickets en ik kan zelden klagen over de vluchten. Ik vind het perfect een heerlijk geregeld, vooral wanneer de maatschappij ook een online check-in service heeft (wij reizen zelden met baggage).

 

Online boekingskosten heb ik nog nooit van gehoord, wel 10,- euro extra als je met je cc betaald.

 

Wij zijn ooit met KLM naar Noorwegen gevolgen voor 0 euro. Een vlucht Oslo - Amsterdam precies een week later met KLM was duurder dan meestal een retourtje kost. Ze moeten toch ook iets proberen te verdienen. Er zijn verschillende redenen waarom een maatschappij kan kiezen om moeilijk te doen over enkeltjes, maar gelukkig zijn er ook meerdere maatschappijen.

 

Als je een beetje zoekt vind je geheid een oplossing tegen een acceptabele prijs. En die regeltjes... tja we weten toch allemaal wel hoe het zit zo langzamerhand?

 

Wist je dat je met Norwegian helemaal geen baggage mee mag nemen (de vluchten naar Turkije, weet niet hoe dit zit met b.v. naar NL), alleen maar handbaggag? Alleen betaal je (ik geloof) 25 euro meer mag je een koffer met 20 kilo meenemen, en betaal je nog een keer 25 euro meer mag je 2 koffers meenemen. Keuze genoeg.

Weet je wat erger is dan een worm in je appel?

Een halve worm in je appel...

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 36
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

uiteindelijk gevlogen, grote koffers werd niet naar gekeken. zorgen om niks dus... maar..... een kleine vertraging vn maar liefst 4,5 uur !!! :cry: het duurde heel lang voordat ze iets zeiden.. En we kregen ter compensatie een dikke tegoed bon van maar liefst 5 euro...

 

Drankje koste al 3 euro dus tel maar uit... Dan met een klein kind van 4.... kortom funtime....

Op naar de 2000 .....duurt nog even :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Beheerder

Je hebt recht op een aanzienlijk hogere schadevergoeding. Daar heeft zelfs een rechter al over geoordeeld, maar daar veegt ryan air zijn billen mee af.

 

http://www.consuwijzer.nl/vakantie-vrije-tijd/vliegreizen/rechten-bij-vertraagde-vlucht?gclid=CMPasbeMurQCFURY3godRxsAbA

 

Mvg,

 

Michel

Gebruik je een advertentie blocker? Sluit onze website dan uit. Zonder advertenties kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb ik gelezen, kregen een mail van hun dat we op hun site konden terugvragen. op de site kun je kiezen uit volgende redenen : ik heb niet gevlogen en wil geld terug , vlucht was vertraagd en ik heb niet gevlogen.....

 

En in die mail boden ze ons een andere vlucht aan...... Maar die mail kregen we dus 6 uur NA aankomst ..... Ze zullen geheid op die manier wel voldoen hebben aan voorwaarden....

Op naar de 2000 .....duurt nog even :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...