Ga naar inhoud


Lid Jeroensky permanent buiten gezet


Michel

Aanbevolen berichten

  • Beheerder

Normaal gesproken zou ik hier geen aandacht aan hebben besteed, maar omdat deze vreemde vogel het nodig vond om honderden leden via PM te spammen met een link naar een ander (tamelijk waardeloos) forum het volgende:

 

Jeroensky heeft vanaf 27 juni 5 waarschuwingen gekregen:

 

27-juni 12 Wegens reclame maken van moderator Michel

09-september 12 Wegens reclame maken van moderator winwiz

27-oktober 12 Wegens reclame maken van moderator winwiz

28-oktober 12 Wegens Topic vervuiling (te veel off-topic) van moderator winwiz

vandaag, 14:27 Wegens openbaar bezwaar maken van moderator Michel

 

De eerste 3 waarschuwingen van 2 verschillende moderators en allen vanwege het overduidelijk maken van reclame c.q. verwijzen naar een (web)shop.

 

Uiteindelijk plaatst meneer een zeer kinderachtige opmerking in zijn handtekening die regelrecht commentaar op het beleid hier was.

 

Ik begrijp dat soort figuren niet. Als die paar simpele regels hier voor jou niet acceptabel zijn, ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Waarom ga je dan niet gewoon? Nee, gaan we de moderators die hier hun schaarse vrije tijd in het forum steken maar pesten.

 

Vandaag kreeg hij vanwege openbaar commentaar in zijn handtekening een tijdelijke post-blokkering van 7 dagen. Vervolgens gaat meneer honderden leden spammen met het verzoek een ander (heel erg slecht) forum te bezoeken.

 

Toen was het natuurlijk klaar. Hij is nu permanent niet meer welkom op sat4all. Als hij opnieuw registreert en wij achterhalen zijn adres, krijgt hij de rekening voor al het administratief werk dat dit ongewenst spammen van onze leden opgeleverd heeft.

 

Al zijn verzonden PM's zijn uit zijn profiel verwijderd. Mogelijk hebben veel leden echter wel nog de PM notificatie ontvangen. Excuses hiervoor. Wij begrijpen dat dit vervelend is, maar tegen zo'n dwaas kan je niet veel doen.

 

Mvg,

 

Michel

Gebruik je een advertentie blocker? Sluit onze website dan uit. Zonder advertenties kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...