Ga naar inhoud


[Pioneer] Geshuffelde ontvanger... <--- Alle kanalen door...


EL PIÑO

Aanbevolen berichten

Nadat ik vorige week storingen kreeg als ik de ontvanger te lang aan had staan (met V4.38NL), heb ik er om te proberen of dat het aan de software lag er V4.37GB ingezet, dit is 2 dagen vrijwel goed gegaan. Toch deed 'ie wel weer eens gek (alsof de schotel niet goed stond, terwijl de signaalsterkte 4.5 was). Vanmiddag is 'ie dus echt helemaal gestoord geworden. Toen mijn moeder hem aan wilde zetten zaten alle zenders anders, de Nederlandse waren nergens te vinden, bijv. nr. 1 bestond niet meer, 2 was niks en op 7 zou CNN moeten staan, maar daar is geen signaal op. Ik vraag me echt af of de ontvanger klaar is voor de stort, want er is sinds ik er dus Zondag die V4.37 met kanalenlijst in heb gezet niets aan veranderd.

PS.: De ontvanger wordt vaak echt hardstikke heet als 'ie een tijdje aan staat, niet zomaar een beetje maar echt gewoon heel erg. Ik vermoed dat het hierdoor komt maar ben daar niet zeker van, aangezien ik gisteren, toen hij weer deed of hij geen signaal had, de kabel die van de LNB afkomt eruit haalde, en er weer indeed, hij weer goed beeld had. Ik denk dat het (dus) ook door sluiting kan komen, van de ontvanger af, omdat toen ik er een verlengkabeltje tussendeed hij gewoon de hele avond normaal heeft gedraaid. Kortom: een vreemd, eigenlijk onsamenhangend verhaal. Maar ik hoop toch dat iemand me kan helpen...

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb hetzelfde gehad maar dan met 4.38nl waren ineens een hoop kanalen weg. Of er stonden in de deco allemaal rare tekens ipv de kanaal naam.

 

Ik heb daarna opnieuw laten zoeken en sindsdien werkt het goed, vraag me niet hoe het kan maar het werkt nu wel gewoon. Ik heb dit toen bij beide 200 gehad vlak na de patch. Daarna gelukkig niet meer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit probleem ontstaat soms als je meer dan 1000 kanalen hebt. Op de een of andere manier gaat er wel eens wat fout als je kanalen toevoegt, wijzigt en zo. Dan nog kan het moment verschoven liggen, omdat zaken definitief worden als je op de remote de deco op standby zet.

 

Groeten

Satori

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Satori: Dit probleem ontstaat soms als je meer dan 1000 kanalen hebt.

Aha, dat verduidelijkt een hoop, ik heb idd meer dan 1000 kanalen erop staan, 1998 om precies te zijn <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> Maar voeg niet van de sat af kanalen toe...

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...