Ga naar inhoud


Ballonvossenjacht 2013.


Loui (K)

Aanbevolen berichten

Laatste informatie ballonvossenjacht 2013

Beste geinteresseerde in de Ballonvossenjacht,

Vandaag, zondag 15 september 2013 is het eindelijk zover en vindt de 35e ballonvossenjacht plaats. We hebben heel wat positieve reacties ontvangen en hebben het vooruitzicht op vele deelnemers.

Het gaat zonder meer een spannende jacht worden! De eerste KNMI prognose is binnengekomen; de weerbeelden zijn goe...d te noemen! Om te beginnen is het morgen DROOG! Erg fijn natuurlijk, ook al zal je vooral in de auto zitten, ideaal vossenjacht weer dus!

De voorspelling is een Windkracht 3 tot 5 Bf op de grond, maar dit kan in de hogere lagen toenemen tot wel kracht 8! Door verschillende windrichtingen op de diverse hoogtes is het doen van een prognose niet eenvoudig, maar we gaan er op dit moment van uit dat we naar het oosten zullen gaan, mogelijk ook zuidoost!

Ondertussen zijn de voorbereidingen nagenoeg afgerond. Gisteren zijn de laatste bijzonder succesvolle tests gedaan rond PI3UTR en ook PI2NOS is klaar voor de pile-up. Op 80 meter zijn we (zoals sommige ingewijden graag zeggen) strak aan de band!

Het begeleidingscentrum in Nieuwegein is geheel opgebouwd en alles funktioneert zoals we dat graag zien. Verder kunnen we melden dat de ATV beelden uit de sonde dit jaar weer live gevolgd worden met een draaibare antenne vanuit de Gerbrandi toren zodat de prachtige plaatjes hopelijk uitstekend via PI6ATV en de stream te zien zijn.

Over de ATV stream kunnen we overigens ook nog melden dat we dit jaar een enorme capaciteit hebben kunnen organiseren waarbij desgewenst duizenden kijkers tegelijk mee kunnen genieten! Zorg dus dat je 'm niet mist...

Tenslotte, we zijn morgen vanaf 10 uur QRV als PH35BFH vanuit nieuwegein op PI3UTR, PI2NOS en 7077kHz en naar verwachting zal de ballon om 13.00 uur worden opgelaten.

Wij wensen iedereen bijzonder veel plezier tijdens de 35e ballonvossenjacht!

Team Ballonvossenjacht

 

 

 http://www.ballonvossenjacht.nl/

Tot straks

Bron Facebook.

aangepast door Loui (K)
Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Moderator

 

`.Over de ATV stream kunnen we overigens ook nog melden dat we dit jaar een enorme capaciteit hebben kunnen organiseren waarbij desgewenst duizenden kijkers tegelijk mee kunnen genieten! Zorg dus dat je 'm niet mist...

Die capaciteit valt vies tegen, of er proberen veel meer mensen mee te kijken.

Ik krijg i.i.g. geen verbinding.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb het thuis op mijn tv kunnen volgen, mooie beelden af en toe in de ruis maar dat hoort erbij. De ballon is in de buurt van Venray geland. Hier de link voor wie deze in de settingslijst wil zetten er is nu nog beeld. rtmp%3A//live.wowza.kpnstreaming.nl/pi6atvlive/pi6atv

aangepast door Loui (K)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb mee gekeken van uit amsterdam (bij een mede amateur)

jammer van de bewolking, maar waren toch mooie plaatjes

Maar was goed te volgen op PI6ATV 10ghz (ja dan moet je schotel met aangepaste LNB wat voorover hangen :) )

Volgend jaar van uit de thuis lokatie maar eens kijken,

Sucses met het hele gebeuren

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...