Ga naar inhoud


Problemen met en klachten over TV Vlaanderen


muesli
Ga naar oplossing Opgelost door Sprietje,

Aanbevolen berichten

Je kunt TVV wel steeds betichten van winstbejag, maar hoeveel abonnees zijn bereid meer te betalen dan ze nu al doen?

Vergeet niet dat oa Duitsland een groot land is, waar veel meer geld gegenereerd kan worden.

 

Wat stellen de dichtbekabelde landjes als Nederland en Vlaanderen nou voor voor een satellietaanbieder?

TVV en CD zoeken niet voor niets naar aanvullende bronnen van inkomsten.

Daar wordt hierboven wel erg gemakkelijk aan voorbijgegegaan.

 

Daarnaast moeten de pakket tarieven een beetje kunnen concurreren met andere uitzendstraten, anders stappen nog meer over op kabel en te weinig klanten betekent het eind van TVV en CD. En heb maar niet de illusie dat er dan iets beters komt.

 

Als Sky CD zou overnemen, krijgen we echt geen betere kwaliteit voor hetzelfde geld. Kijk wat er nu bij Fox Sports gebeurt!

 

Ik ben al blij dat M7 ook in oost Europa markten zoekt, zodat daardoor de aanbieder en het aanbod versterkt kunnen worden.

aangepast door Eduard07

Vu+ Duo2 + PLi 4.0 + Fuba DAA110 + Stab 120
Vu+Solo2 + Fuba DAA 850 + multifeed met 2 twin Alps + 1 quattro Alps + 1 twin MTI + PLi 4.0

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik vind TVV reeds duur genoeg voor de kwaliteit die ze leveren en alle materialen die je er voor nodig hebt om ze te kunnen ontvangen. Wanneer ik eens uitreken hoeveel ik reeds betaald heb in totaal over de laatste 5 jaar aan materiaal + abonnementsgeld van TVV en dit zet tegenover de tarieven van Belgacom of Telenet dan denk ik dat ik zeker geen winst gemaakt heb. Reken het ook voor jezelf eens uit. En dan heb ik tot vandaag nog alles zelf geïnstalleerd en uitgericht (met veel tijd en moeite). Moesten er nog kosten van vaklui bijgekomen zijn met al die veranderingen bij TVV dan zou de balans wel zeer sterk overhellen denk ik.

Kijk eens na wat een pakket internet+telefoon+TV kost bij Belgacom bijvoorbeeld en de decoder moet je niet zelf kopen.

Dus laat ons van "goedkoop" maar zwijgen bij TVV.

TVV zou er best alles aan doen om hun bestaande klanten te behouden! Het omgekeerde van wat ze nu doen.

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

ik denk dat dit een discussie is die je niet kunt winnen:

TVV gaat het engagement aan om kwaliteit te leveren. Ze doet dit want ze kan bewijzen, omdat wie een voldoende grote schotel heeft die goed uitgericht staat, geen probleem heeft. (diverse reacties hier bewijzen dit) Dat TVV minstens misleidende reclame maakt voor haar producten ( te ontvangen met een kleine schotel, eenvoudig uit te richten etc..) doet in se niet ter zake, de andere aanbieders maken ook gebruik van de onwetendheid van de klant (zoek maar eens bij TN naar de prijs van de kabel... dankzij de ombudsdienst staat die nu wél eenvoudig te vinden op hun site) 

Het signaal dat TVV verstuurt is dus te ontvangen en veel meer plichten dan dat hebben zij niet. Dat je het niet kunt ontvangen ligt dus helemaal aan jezelf. Dat je het vroeger kon ontvangen met minder goede/minder goed afgestelde apparatuur, of dat in andere landen dit nog steeds mogelijk is, is geen juridisch argument. Je kunt TVV dus enkel om commerciële redenen proberen te overtuigen. En ik denk dat we daarvoor in Vlaanderen met iets te weinig schotelkijkers zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ehhh, nog minder schotel kijkers overtuigd ze wel, dan zien de durf investeerders wel in dat dit een verloren zaak wordt.

Daarbij, TvVlaanderen verkoopt het product Tv via je abonnement en daarnaast leveren ze de apparatuur.

Ze zijn dus wel terdege aansprakelijk te stellen als er door de lage kwaliteit niet geleverd kan worden waar TvVlaanderen voor betaald wordt.

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zou TVV er niet beter aan doen zich te concentreren op hun sterkte ? En dat is hun mobiliteit ! Dat ze eens 1 stabiel goed functionerend basis pakket leveren dat overal is te ontvangen,. met zelfs juist steeds kleiner wordende schotels ( dat is toch de evolutie (-theorie)) .Wat ben je ermee een, dienst te verlenen aan  een nagenoeg verzadigde markt . Als die dienstverlening , nog eens slechter wordt op de koop toe dan ben je toch helemaal de pineut, in dit media landschap . Als je minder investeringen moet doen , dan zijn die ook sneller terug betaald. En begin je meer winst te maken . Wat denk je dat deze wijzigingen al gekost hebben aan TVV ? Ik denk dat er ook een markt is waar er consumenten zijn die het niets uitmaakt of een zender in HD of LD uitzend, Bij die mensen kan het prijsverschil misschien wel iets uitmaken, plus het feit dat ze mobiel kunnen zijn , met hetzelfde abonnement !! Dit is TVV hun sterkte !!! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

In Engeland is het gebruik van kleine schoteltjes een normale zaak.

Sky Engeland maakt gebruik van één satelliet waardoor de LNB altijd in het brandpunt staat.

Als je daar een Triax 64 cm plaatst loop je de kans door je buren uitgelachen te worden.

Zo en ontsierende "grote" schotel van 64 cm is daar helemaal niet nodig aan de muur.

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik denk dat dit een discussie is die je niet kunt winnen:

TVV gaat het engagement aan om kwaliteit te leveren. Ze doet dit want ze kan bewijzen, omdat wie een voldoende grote schotel heeft die goed uitgericht staat, geen probleem heeft. (diverse reacties hier bewijzen dit) Dat TVV minstens misleidende reclame maakt voor haar producten ( te ontvangen met een kleine schotel, eenvoudig uit te richten etc..) doet in se niet ter zake

...

Het signaal dat TVV verstuurt is dus te ontvangen en veel meer plichten dan dat hebben zij niet. Dat je het niet kunt ontvangen ligt dus helemaal aan jezelf. Dat je het vroeger kon ontvangen met minder goede/minder goed afgestelde apparatuur, of dat in andere landen dit nog steeds mogelijk is, is geen juridisch argument.

 

Wat een onzin man!

 

Dus jij vindt het normaal dat men de zenders niet kan ontvangen met apparatuur die TVV nota bene ZELF aanraadt/verkoopt?!

 

Veel gekker moet het niet worden...

Dreambox 7000S - VU+ Duo - Triax 64cm - Inverto Duo Quad LNB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog even toevoegen dat ik wel bereid zou zijn om meer te betalen voor m'n abonnement.

Maar enkel en alleen als ze ook daadwerkelijk goede kwaliteit leveren!

M.a.w. signaal dat +13.0dB levert! (en dus niet 11.9dB zoals vandaag al de hele dag het geval is op 12722)

Dreambox 7000S - VU+ Duo - Triax 64cm - Inverto Duo Quad LNB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op kwaliteit besparen vind ik ook een slechte commerciële politiek, toch voor een TV provider. TV providers maken reclame over de beste beeldkwaliteit zoals internet-providers over de snelheid concurreren. Het beeld van Sat-Tv is zeker niet slecht en kan meer dan concurreren met kabel-TV MAAR de stabiliteit is wat anders. Als ik de dagen moest optellen waarbij ik dit jaar op de voor mij belangrijkste zenders (één, canvas, vtm, 2BE, enz.) slecht beeld of geen beeld gehad heb dan is TV Vlaanderen daar kampioen! En de reden waarom zal mij (en velen denk ik) worst wezen.

 

Muesli,

we hebben allen kunnen lezen dat de reden van jou slechte ontvangst afgelopen jaar een slechte LNB was (die niet door TVV was geleverd).

Ik wil TVV niet verdedigen maar je moet een betere argumentatie voorleggen !

 

Ik weet uit ondervinding dat met  jou huidige installatie (Duo LNB van TVV en Triax78, goed uitgericht) enkel bij zeer zware onweersbuien het beeld slecht wordt, d.w.z. minder dan 5 maal per jaar, telkens gedurende maximum een kwartier. De Duitse zenders bijvoorbeeld ben je dan ook meestal kwijt, maar iets minder lang.

Bij een 60cm schotel zal je waarschijnlijk wat meer keren uitval hebben - zeker vergeleken met vorig jaar - en zal de uitval wat langer duren.

 

Dat laatste kan je nu TVV verwijten - maar je zal met duidelijke cijfers moeten afkomen - en ook dat ze het doen voorkomen alsof voor een volkomen leek het uitrichten van de schotel een fluitje van een cent is.

 

Groetjes,

Roman

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog even toevoegen dat ik wel bereid zou zijn om meer te betalen voor m'n abonnement.

Maar enkel en alleen als ze ook daadwerkelijk goede kwaliteit leveren!

M.a.w. signaal dat +13.0dB levert! (en dus niet 11.9dB zoals vandaag al de hele dag het geval is op 12722)

en ik wil zeker niet meer betalen voor mijn abonnement aangezien ik helemaal nergens last van heb,zou te gek voor woorden zijn als ik meer moet gaan betalen omdat jullie problemen hebben met jullie schotel,no way !

aangepast door stevie-v

VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 14.0.5 - 6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's, Nvidia shield tv.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Roman ,

 

Vind U het normaal ,dat iemand bij TVV plots zegt :" Ik vind dat we ons signaal vanaf vandaag moeten omschakelen " . Vind U het dan normaal dat de klant hiervan de dupe moet zijn ? Bij telenet  zijn ze al JAAAAAAREN met digitale TV bezig , maar er blijf een analoog signaal parallel meelopen . DVB- T was ook al een groot aantal jaren aan het uitzenden , maar er bleef wel een analoog signaal meelopen . Dit heeft te maken met verbintenis recht .  Destijds ging TVVlaanderen tegen bepaalde voorwaarden met U een contract aan , dit contract hebben ze nu eenzijdig aangepast , en daar is waar het schoentje knelt . Ik durf er voor wedden dat diegene die morgen hiervoor een recht-zaak inspant dat die wint . Alleen , wie doet dat nu voor 150 euro ? en daar gaan ze nu eenmaal vanuit !  Men mag U niet verplichten om zelf op te draaien voor de kosten , anders doen ze contractbreuk !

Link naar reactie
Delen op andere sites

wat ik vind zal ik maar niet zeggen ik hou het graag netjes namelijk !

VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 14.0.5 - 6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's, Nvidia shield tv.

Link naar reactie
Delen op andere sites

T'ja stevie , dat wij geen juiste gesprekspartners zijn op dit forum , is ondertussen al maar wat duidelijk , nietwaar . Een discussie , moet toch kunnen gevoerd worden niet (?) . En dat daar af en toe al eens harde woorden bij vallen als de standpunten haaks tegenover elkaar liggen dat is toch niet meer dan normaal ! Wat niet wil zeggen dat ik uw mening niet respecteer hoor , alleen is ze niet de mijne en voor U visa versa waarschijnlijk  ! voor de rest RESPECT.

Link naar reactie
Delen op andere sites

TvVlaanderen verkoopt geen schotels groter dan 60 x 64 cm. Dus waarom steeds over een grotere schotel beginnen? Ze moeten er voor zorgen dat we kunnen kijken met de schotels die ze aanraden en
verkopen. Jullie hebben een grotere schotel en dat is jullie volste recht. Maar de meeste klanten weten niet eens welke schotels dat er bestaan. Toen ik klant werd is er mij ook gezegd dat de triplesat van
45 cm het van het was. En waarom moest ik dat niet geloven. Net zoals met hun ontvangers waar ik ook niets dan problemen mee gehad heb. Als je de provider niet mag geloven . Nu weet ik beter maar is het te
laat ,ik zit er mee. Hadden ze niet tegen mij gelogen of mij een goede oplossing gegeven dan was ik
waarschijnlijk voor jaren klant gebleven. Wij waren zelfs aan het overwegen om all in one klant te worden. Nu zijn we er zeker van dat we nooit meer klant worden.

Als ik zo uit het hoofd uitreken dan ben ik  meer dan 600 € kwijt aan hardware en 2 kaarten. zonder abonnement en activatie mee te rekenen. Zonder de combo ontvangers die ik nu gebruik. Daar had ik wel iets meer service voor verwacht. Het zij zo. Ik mag me niet meer druk maken van mijn wederhelft over zo iets banaal als tv kijken. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...