Ga naar inhoud


Kun je op je slaapkamer digitaal kijken?


Gast

Aanbevolen berichten


Dan zou je een lange scartkabel moeten doorlussen. Ikzelf heb zo'n Marmitek videozendertje en ontvangertje. Humaxscart op de zender, onvanger bij 2e toestel en kijken maar. Je hebt er ook een uitvoering van dat je de sattelietontvanger kunt bedienen met een extern IR zendertje. Die Marmiteks zijn gewoon te koop in een electronica of TV zaak. Werkt goed. Philips heeft er geloof ik ook eentje op de markt gebracht.

 

Suc6.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er zijn ook andere videozenders als de Marmitek hoor.

LIDL had er een tijdje geleden een voor ?79. Kon je gelijk je Hummie vanuit de slaapkamer met de ab bedienen.

Marmitek is echt een mooie AB. Kan je bijna alle apparaten die je hebt mee bedienen. En heeft ook een leer funktie in de macro mode.

Avensis

 

@ToxicQ

Zie nu net dat het Euro teken veranderd in een vraagteken.

Iets voor de proggers van de soft?

Avensis

Link naar reactie
Delen op andere sites

Al die opties zijn leuk en aardig.

Heb een tijdje zo'n systeem van philips gehad (draadloos) maar af en toe zomaar storing in het beeld. Zal wel een sterke GSM anttenne geweest zijn ??

Maar het meest storende waren de vastlopers tijdens het zappen (vooral TPS). Stel je je maar eens voor <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

met sokken en al van de trap af lopen...

receiver resetten en dan chagerijnig weer je bed in duiken......

Nee gewoon een tweede receiver aangeschaft. Ik blij, vrouw blij en we zapten nog lang en gelukkig. <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

 

Trek gewoon een goede COAXkabel naar boven en klaar is klara.

Een powermid of martinek afstandsbediening verlenger en je kunt weer heerlijk slapen onee fouthe TV kijken in de slaapkamer.

 

 

DE satgroeten van [color:"blue"] [/color] SATknooier <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kun je op je slaapkamer digitaal kijken?

 

na een goede beurt <img src="/ubbthreads/images/icons/blush.gif" alt="" /> .....zeker!!!!!!!!

 

alle gekheid o.s. antwoorden hiervoor afdoende lijkt mij.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja dat heb ik hier dus ook gehad de HF van de humax over een kabel naar de slaapkamer maar op welke UHF FRQ je hem ook zet hij blijft best wel storen, ook op UHF 36 waar normaal je video zit bleef hij storen. Nu in iedere regio de kabel indeling weer anders, maar hier in alkmaar werkt het dus niet.

 

Een draadloos video setje is denk ik je enigste optie. Kijk wel uit met welke je koopt, de eerste marmiteks ruiste nog al.

 

Regards

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo,

 

 

OH ik denk dat ik je nu begrijp.

 

Je hebt ook de CAI en je wilt daarin je uitgangssignaal inkoppelen,

dat is wel mogelijk maar dan moet je zeker een vrije plek hebben op de kabel en dat is tegenwoordig op de UHF bijna niet meer met zo'n groot aanbod aan zenders op de kabel.

 

 

Wat mogelijk is een sperfilter maken of kopen en dan je hfsignaal inkoppelen LET OP ! het uitgangssignaal van je satontvanger is dubbelzijband.

 

 

OF je koopt een RF-modulator die ook op de S-Kanalen werkt ( maar kosten wel wat) en dan is er zeker wel plek want op de cai wordt normaal gesproken geen gebruik gemaakt van de s-kanalen (alleen abonements kanalen zoals C+)

 

 

 

 

 

De satgroeten van SATKNOOIER

<img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

't is inderdaad wel eens lastig om een vrij UHF kanaaltje te vinden. Maar wat oorzaak kan zijn dat je (hoewel je meent een vrij kanaal te hebben) nog storing ondervindt kan aan een aantal dingen liggen.

Ik probeer zonder in details te vallen eea. uit te leggen.

 

1. De (huis)versterker die de CAI signalen versterkt. Als je een goedkope versterker hebt uit de DHZ versterkt hij niet alleen, hij produceert ook vaak veel teveel stoorproducten.

Dit verschijnsel kan zich ook voordoen in andere situaties. In zijn algemeen heid: als een versterker verkeerd is afgeregeld produceert die altijd te veel stoorproducten.

 

2. Je denkt een leeg kanaal te hebben. Je ziet geen beeld en hoort geen geluid !! Maar die hoeft helemaal niet leeg te zijn !! Als dat het geval is heb je ook storing! Digitale signalen voor internet bijvoorbeeld, zijn zonder meetapparatuur lastig te vinden.

 

3. Grote sterkte verschillen tussen de signalen van de CAI en de output van de modulator van de Humax. Ongewenste signalen zijn er altijd. Alleen ze moeten klein gehouden worden tov. de signalen die je wel wilt. Als een gewenst signaal te zwak is zijn de storende signalen te zien en horen.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...