Ga naar inhoud


Ronnie1966 ban.


Michel

Aanbevolen berichten

  • Beheerder

Om te voorkomen dat er zo dadelijk weer onjuiste verhalen de kop op steken op andere fora:

 

Ronnie1966 heeft hier een ban van 60 dagen gekregen. Na zijn 60 dagen ban blijft voor zijn account de mogelijkheid om privéberichten te ontvangen en verzenden wegens bewezen misbruik uitgeschakeld. Registreert hij op sat4all een tweede account, dan worden beide accounts permanent geblokkeerd.

De reden van de ban is het commercieel handelen via sat4all. In dit geval het herhaaldelijk verkopen van goederen uit eigen webshop via PM's aan leden. We kregen hier van meerdere leden klachten en tips over.

 

In onze regels staat heel nadrukkelijk:

 

 

Reclame strikt verboden- Op sat4all mag je op geen enkele wijze reclame maken
Op sat4all.com is reclame, óók negatieve "reclame", onder welke vorm dan ook, strikt verboden! Ook het plaatsen van links of verwijzingen naar commerciële sites of het plaatsen van een commerciële link of verwijzing in je profiel is niet toegestaan! Eveneens verboden is het via PM "spammen" van leden en in het bijzonder het versturen van PM's om mee te handelen! Wil je iets verkopen, ga je naar Marktplaats of plaats je een advertentie op onze 2ehands pagina, maar dan wel met inachtneming van de regels! Lees dus de regels voor het plaatsen van een particuliere advertentie eerst goed door. Sat4all wordt niet misbruikt voor welke commerciële activiteit dan ook! Ook niet via privéberichten!
Maakt u als commercieel bedrijf toch reclame op sat4all.com, zonder daarvoor vooraf schriftelijke toestemming te hebben ontvangen, wordt hiervoor ons basistarief van €90,00 exclusief BTW in rekening gebracht.

 

Dan komt hij er nog goed vanaf want door het lidmaatschap op sat4all ga je akkoord met de regels en ik had dus ook een factuur van minimaal 90 euro kunnen sturen.

 

Ban eerder opheffen? Dan een donatie van 90 euro naar onze paypal account. Een kleine moeite voor al het oneigenlijk financieel voordeel dat je via sat4all hebt behaald. ;)


 

Dit is slechts een mededeling en staat niet open voor discussie.

Gebruik je een advertentie blocker? Sluit onze website dan uit. Zonder advertenties kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Beheerder

Precies wat ik al had verwacht dat zou gaan gebeuren gebeurde. Ronald loopt nu overal te klagen. Wij, maar ook de leden die het ons gemeld hebben zouden liegen, zijn tijdelijke ban is niet terecht. Hij wilde mensen alleen maar helpen.

 

Dat het wel degelijk bewust commercieel handelen was, bewijzen zijn PM's.

Het is nog maar 1x eerder voorgekomen dat wij onder de naam van een geschorst lid hebben ingelogd om zijn PM's te lezen en dat is nu de 2x gebeurt. Puur om te achterhalen of de meldingen echt kloppen. Ik houd er niet van ten onrechte als leugenaar uitgemaakt te worden, maar we willen iemand ook niet onterecht bannen.

 

Dus hierbij delen van enkele van de vele berichten die duidelijk bewijzen dat hij gevraagd en ongevraagd over een periode van jaren zijn eigen webshop aan het promoten was.

 

screenshot-www sat4all com 2014-05-22 11-52-37.png

 

screenshot-www sat4all com 2014-05-22 11-53-27.png

 

screenshot-www sat4all com 2014-05-22 11-53-53.png

 

screenshot-www sat4all com 2014-05-22 11-54-31.png

 

screenshot-www sat4all com 2014-05-22 11-55-13.png

Gebruik je een advertentie blocker? Sluit onze website dan uit. Zonder advertenties kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...