Ga naar inhoud


Wat een sof


Sprietje

Aanbevolen berichten

Darten is tegenwoordig behoorlijk populair. Een heel groot cruiseschip heeft er zelfs zijn scheepshoorns op aangepast en kan de tune van Michael van Gerwen spelen.
Maar wat een domper gisteravond. Michael verliest met 10-16 van de Belg Kim Huybrechts.

Maar goed, ik wil jullie het gebrul van de scheepshoorns niet onthouden.
Sluit een hele goede geluidsinstallatie aan op je pc of laptop en stel voldoende bassen in.
Sla eerst houten wiggen tussen de verwarmingsbuizen om te voorkomen dat ze mee gaan rammelen en zet het volume helemaal open.
Geniet mee van dit spectakel:  http://www.snotr.com/video/13549/Cruise_Ship_playing_Seven_Nation_Army_on_horns
 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gisteren live gezien , prachtig !

 

Wanneer gaan jullie eens inzien dat er voor het ogenblik iets niet snor zit in sportief Nederland. De koele Belgen troeven jullie af bij het : voetbal,wielrennen,boksen,tennis, en ga maar door....

Zelfs in het veldhockey komen de Nederlandse spelers en speelsters met dichtgeknepen konten uit de kleedkamers als ze tegen hun zuiderburen moeten spelen.

Nu morgen nog de Rode Duivels op plaats drie van de FIFA ranking en Oranje zit te huilen in een hoekje van een frigidaire aanvoelende kleedkamer.

Leg de scheepshoorns maar af , want hier komt een gewone , simpele , nuchtere Belg op de proppen , geen blaaskaak gedoe ! Gooi maar het  "Het Verdriet Van België" vanavond op het vuur , hopende dat een Minoïsche uitbarsting van de as van deze briljante schrijver zich nog even projecteert op de pier van Oostende.

 

 

http://youtu.be/RdiFKX8IV4s

feedhunting , a crazy hobby !

 

Edison OS mio 4K UHD + Octagon SF8008 4K UHD + Dr.HD F15 + Edison OS mini + Technomate TM-5402 HD M3 CI   , Moteck SG2100 + Deltastar 90 cm + Invacom C120 QDF-031 Quad lnb + SkyStar HD2,TBS5927 , en TT-budget S2-1600 kaart. Channel Master 180 cm schotel + ESX241 lnb voor C-band.

DVB-T2 via Oostvleteren,Egem,Mont des Cats,Bouvigny en Doornik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gisteren live gezien , prachtig !

 

Wanneer gaan jullie eens inzien dat er voor het ogenblik iets niet snor zit in sportief Nederland. De koele Belgen troeven jullie af bij het : voetbal,wielrennen,boksen,tennis, en ga maar door....

Zelfs in het veldhockey komen de Nederlandse spelers en speelsters met dichtgeknepen konten uit de kleedkamers als ze tegen hun zuiderburen moeten spelen.

 

 

 

De nagenoeg enige sport waarin we de duimen moeten leggen, is korfbal.

Hoe hard we ook proberen, het lukt bijna nooit om Nederland te verslaan...

 

 

Maar ben wel blij dat er door successen in andere sporten, deze misschien eindelijk op nationaal niveau wat meer aandacht krijgen en niet vlug een item van anderhalve minuut in een sportjournaal zijn.

[Vu+ Solo4K] - [VTi 13.x]

[TVV Basic+] - [CD TopHD]
Ik vind het nieuwe overzicht met ongelezen topics in een tijdslijn maar niks...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tjonge wat een overdreven reacties weer. Hoeveel medailles hebben de Belgen op de Olympische Spelen gehaald? En wanneer waren ze nog maar uitgeschakeld op het WK? Dat de Belgen nu opeens goed voetballen, is omdat het merendeel opgeleid is in Nederland. Even een rijtje: Aldeweireld, Dembele, Vertonghen, Chadli, Lukaku, Mertens, kan zo nog wel even doorgaan. Jullie Belgen hebben bij ons voetballen geleerd. Ik had jullie al van tevoren kunnen vertellen dat jullie geen wereldkampioen zouden worden. Want naast techniek is er ook ervaring nodig. De wedstrijd tegen Argentinië was daar een bewijs van. Maar goed, over 2 jaar maken jullie een goede kans.

 

Wielrennen: waarom rijdt Gilbert zo beroerd? Hij is lang niet zo goed meer als een paar jaar geleden. De Gendt was ook veelbelovend, maar komt ook niet verder. Kijk dan eens naar Nicky Terpstra of Lars Boom. En wat denk je van Mollema, Geesink, Weening, Ten Dam, Kruijswijk. Wat stellen jullie daar tegenover? Helaas is ons supertalent Thomas Dekker nooit echt doorgebroken. Ik hoop dat het met Wilco Kelderman wel goed gaat.

aangepast door chatuliem
Link naar reactie
Delen op andere sites

tjonge jonge die Belgen troeven ons af haha MvG speelde de slechtste match in maanden en nog wist hij 10 legs te pakken van iemand die de wedstrijd van zijn leven speelde,nee hoor indruk heeft die Kim echt niet op mij gemaakt,daarbij is een gemiddelde van 104 goed maar dat gemiddelde haalde MvG ook het waren enkel de dubbels waar Kim beter in was en daar word het op beslist dat klopt maar indruk gemaakt nee hoor,ook een 9 darter is zo speciaal niet meer,jaren geleden krijg je daar nog een auto voor maar ze worden nu bijna elk toernooi gegooid,Taylor die heeft dit toernooi weer indruk op mij gemaakt !

aangepast door stevie-v

VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 14.0.5 - 6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's, Nvidia shield tv.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad stevie, Phil Taylor stond weer fantastisch te spelen. Maar wat een blamage, die wedstrijd! De jonge speler Michael Smith gedroeg zich als een kind omdat hij niet kon winnen van Phil Taylor en stond zich op een verschrikkelijke manier aan te stellen. Hij pleurde de pijlen lukraak op het bord. Ik dacht op een gegeven moment dat hij ze alle drie tegelijk zou gooien.  
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...