Ga naar inhoud


hallo tv (german free erotiek) nieuwe satelliet of totaal gestopt?


Aanbevolen berichten

Hi,

sinds deze week zie ik staan service 13015, waar normaal hallo tv staat.

Na een speurtocht zie ik bij lyngsat volgend staan:

150109

Helaas vind ik nog hun website terug, nog de nieuwe positie, dus de eventuele nieuwe satelliet positie.

Of zijn deze gestopt, en kan mijn kaart na amper enkele maanden de kliko in?

Indien ze gestopt zijn, begin ik meer en meer afkeer te krijgen van gans dit media. 

Het begint echt iets te worden voor mensen met veel poen, als je iets wil zien.

Nu wil men eens betalen voor content (als je dit van zo'n zender kan noemen), en moet je tot conclusie komen, dat je je geld in de vuilbak gekieperd heb.

Als dat allemaal zo komt, dan is het einde voor het betalen voor content van tv. Men wilt dan eens betalen voor content, maar als ze zo te werk gaan, dan gaan alle kaarten de deur uit, en kijk ik gewoon FTA of eventueel FTV. Niet dat ik niet wil betalen voor content, zie handtekening, maar men zou denken dat gans die tv media een gelegaliseerd maffia organisatie aan het komen is, voor mensen met veel €€€€€€, om iets deftigs te kunnen zien. Ne sukkelaar is gedwongen door een overheidsmaatregel te betalen voor commerciële rotzooi, waar je na enkele uren kijken, je totaal gelegaliseerd gebrainwasched wordt.

Mij hebben ze niet meer liggen ik zal enkel nog fta of eventueel FTV zien, niet omdat ik niet wil betalen voor content, maar omdat ze het me gewoon legaal onmogelijk maakt  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad: .

Dan maar enkel netflix, en eindeloos kijken naar herhalingen, die ik heb opgenomen.

Tijd voor nieuwe hobby me dunkt.

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een selfsat h50D via de vu zero 4K.cd multiroom  pakket met mz 102 en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ). Gigablue bijgekomen voor sat en kabel.Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar reactie
Delen op andere sites


8 januari 2015 is de stekker eruit gegaan. Wegens failliet. Je kunt e.e.a. Nalezen op www.digital-fernsehen.de. De inkomsten zouden moeten komen uit de verkoop van smartcards en tv-reclame. In dat laatste deden ze iets wat in Duitsland niet was toegestaan namelijk het invoegen van telefoonnummers. Rechtzaak en pleite.

Je weet dat juist Porno zenders maar heel kort bestaan hè Sattv4iedereen? Net als kledingzaken. Als paddestoelen uit de grond, 6 maanden later failliet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...