Ga naar inhoud


NPO herhaalt hele Elfstedentocht 1985 op 21 februari


Sprietje

Aanbevolen berichten

Ondanks de recente winterprik lijkt een Elfstedentocht verder weg dan ooit. De huidige kaarten tonen geen winterinval in de februarimaand. De NPO herhaalt de hele tocht van 1985.

Een Elfstedentocht was voor het laatst dichtbij in februari van 2012. Mart Smeets en alle omroepen en providers waren toen klaar voor het evenement, dat helaas toch niet kon doorgaan door invallende dooi. Aangezien de tocht der tochten ook dit jaar verder weg lijkt dan ooit wil de NPO de liefhebber troosten met een uitzending van de gehele tocht zoals die in 1985 plaatsvond. Dit is op 21 februari exact dertig jaar na dato te zien op NPO Best.

NPO Best voor alle kijkers

De NPO gaat de dertien uur durende uitzending van Studio Sport over de Elfstedentocht van 1985 opnieuw uitzenden op zaterdag 21 februari via het themakanaal NPO Best. NPO Best zit bij veel digitale aanbieders in de pluspakketten (bij CanalDigitaal alleen in de avond en nacht te zien), maar het signaal wordt die datum voor alle digitale kijkers opengesteld. Het verloop van de legendarische strenge winter van 1985  is ook hier na te lezen.

Bron: Totaal TV
 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Om de tocht der tochten zo realistisch mogelijk te ondergaan, zal ik de dag tevoren de kachel vast uit zetten, en tijdens de uitzending de ramen open zetten. Met een dikke sjaal en ijsmuts op, flink wat erwtensoep bij de hand en natuurlijk ook een fles Berenburg, zal het een prachtige dag worden.
 

post-60869-0-69468700-1423431699.jpeg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Elfstedentocht 1985 via NPO Best geheel bij CanalDigitaal

Digitaal themakanaal NPO Best herhaalt op 21 februari de gehele NOS-uitzending van de Elfstedentocht 1985. Ook CanalDigitaal-klanten kunnen deze herhaling in zijn geheel zien.

NPO Best is een deelkanaal bij CanalDigitaal dat alleen in avond- en nachturen te bekijken is. De satelliettelevisieaanbieder geeft NPO Best echter op 21 februari via het evenementenkanaal op voorkeuzepositie 13 in de fastscanzenderlijst door. Hierdoor kunnen alle klanten de herhaling van het grootste volksevenement van 1985 in zijn geheel volgen. Ook andere aanbieders geven NPO Best op deze dag aan alle digitale klanten door. NPO Best is in vrijwel alle gevallen bij aanbieders normaal onderdeel van aanvullende zenderpakketten. In een eerder Totaal TV-artikel leest u hoe u de HD-satellietontvanger kunt instellen voor ontvangst van het evenementenkanaal. Hierop is van 9 tot en met 15 februari ook het ABN AMRO tennistoernooi vanuit Ahoy Rotterdam te zien.

Bron: Totaal TV
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...