Ga naar inhoud


UPC-klanten krijgen standaard HD-decoder


Sprietje

Aanbevolen berichten

In Totaal TV staat het volgende te lezen:

UPC-klanten krijgen standaard HD-decoder

UPC is begonnen met het proactief aanbieden van HD-decoders. Klanten die nog oudere SD-decoders van Pace of Thomson gebruiken, krijgen automatisch een nieuwe HD-decoder.

De klanten worden vooraf per brief over de omruil van decoder geïnformeerd. Ze krijgen daarna enkele weken de tijd om de nieuwe decoder te activeren. De SD-decoders – bij UPC mediaboxen genoemd – zijn al enkele jaren oud en bieden niet meer de kwaliteit die het kabelbedrijf aan klanten wil bieden. Daarnaast bevestigt UPC-woordvoerster Ilse de San dat HD bij UPC de standaard is. "We willen alle klanten HD-beeldkwaliteit laten ervaren. Daarom heeft UPC ervoor gekozen om oude SD-decoders kosteloos om te ruilen.”

HD-zenders als eerste in UPC zenderlijst

Daarnaast wijzigt UPC op 1 april de volgorde van de zenderlijst. En dat is mede mogelijk door de omruil van de oude SD-decoders. "Bijkomend voordeel is dat vanaf 1 april alle klanten HD op de lage posities hebben. Dit is ook de reden dat UPC geen aparte zendernummers meer noemt voor SD”, aldus De Sain tegen Totaal TV
 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...