Ga naar inhoud


[Strong] Strong 4300 +irdeto 2.018


rongogo

Aanbevolen berichten

Weet er soms iemand of het mogelijk is om met freecam 2.018 (mascattycam) en een strong srt4300 het franse c*n*l+ pakket te ontvangen ?, de pr*mi*res het duitse pakket werkt niet ivm key 11 (die word niet ondersteund door de strong4300 , is dat ook zo met het franse pakket?, wie o wie kan mij helpen, wat ik op die strong kan ontvangen met deze freecam module en een funcard,of irdeto 1.2 kaart .

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Kan je alleen maar vertellen dat dit een klereding is. Heb onlangs ook zo één aangeschaft, gewoon uit nieuwsgierigheid om eens te zien wat je er zoal mee kan (opgelet, ik schiet hiermee niet op de verkoper want met een euro-irdeto werkt hij wel , min of meer <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> , en dit was de enige cam die de verkoper had ) maar van zodra je er een freecam insteekt is het gedaan met de pret. Heb eveneens eens een poging ondernomen met een Aston 1.05. Buiten tussendoor eens beeld op C-NL kwam er niet veel meer uit of... toch wel, wanneer ik naar onze franse vrienden overschakelde liep het klereding gewoon vast en kreeg ik de melding "invalid CI". Met een Aston 1.04 ging het iets beter daar had ik toch tussendoor beeld op sommige Franse kanalen. Buiten deze problemen heb ik nog het "geluk" <img src="/ubbthreads/images/icons/crazy.gif" alt="" /> dat ik heel regelmatig bij het opstarten netjes in het midden van het beeld de melding krijg "no signal" terwijl ik met geen enkele andere ontvanger problemen heb op deze schotel. Voor ik deze ontvanger had, had ik reeds weinig haar, nu begint het resterende nog grijs te worden ook <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

==================================================

Hoe meer je weet, hoe meer je weet dat je niets weet!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja dit is veel erger, had ik het franse pakket eindelijk werkend, zijn ze naar s*c* 2 overgestapt.

 

Het probleem was, dat je in het menu goodies van mijn cam alle coderingen handmatig in moet stellen, maar het ging, dat was de bedoeling, en dat met die zenders van geen signal heb ik ook, vreemd, hij scant ze wel in, maar zegt toch steeds geen signal, maarja even afwachten op iets nieuws, en dan een ander decodertje aanschaffen.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik neem toch aan dat je het over een strong 4375 hebt??????

ik heb totaal geen problemen met de ontvangst met een freecam 2.018,

alles werkt zo als het moet, heb je alles wel goed ingesteld, en ik ben

tevreden met dit klere ding hoor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ferd:

Nou. Ik ben redelijk tevreden over dat klereding voor zover ik er geen Magic Module (versie 1.02) instop, want dan houdt de tevredenheid snel op. Het enige wat ik er tot nog toe mee ontvang is C+ (ned). De rest nooit niet. Des te meer verwonder ik mij dat sommige Strong 4375 bezitters melding maken dat de rest van de x in 1files bij hun wel werkt.

Hoe kan dat nou? De omstandigheden moeten toch hetzelfde zijn?

Gr. V/d realist

 

 

Mijn actie hoort bij Jouw reactie.

Hart. gr. v/d realist

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit weekend nog iets heel raar vastgesteld, heb 2 kleine schoteltjes hangen, 1 van 55cm en één van 60cm, beide uitgericht op Astra. Op de eene schotel had ik bepaalde zenders van het C NL pakket en de andere dan weeral niet "no signal". Schakelde ik over op de andere schotel, had ik de andere dan weer wel en de eerste weeral niet <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> . Hoe bedoel je trouwens handmatig instellen? Seca selecteren in de goodies menu? Voor de anderen, het gaat hier wel degelijk over de STRONG 4300 en NIET over de Strong 4375.

==================================================

Hoe meer je weet, hoe meer je weet dat je niets weet!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...