Ga naar inhoud


Sat4all blad medewerk(st)ers gevraagd


FNONAMUS

Aanbevolen berichten


  • Reacties 52
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik ben hier misschien een beginner, maar bijna al mijn berichten zijn antwoorden op vragen van andere leden.

Als ik zelf iets niet weet ga ik zoeken en proberen tot ik het weet of tot het wil lukken als het mogelijk is.Ik weet ook niet alles,maar vaak wel waar het te vinden is.

Ik zou eventueel ook wel aan het blad willen meewerken, bijvoorbeeld als vraagbaak.

Is misschien iets om in gedachte te houden?

 

<img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" /> *Wens jullie in ieder geval veel sucses* <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Grtz. satwan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Leuk dat ik dat bericht nu krijg, maar zou je niet beter *fnonamus* die hierom vraagt en die naar ik begrijp , dit alles wil opzetten., beantwoorden.

Weet hij tenminste metteen, dus ook via e-mail, wie er aan mee willen werken. <img src="/ubbthreads/images/icons/shocked.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smirk.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/ooo.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Grtz. satwan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit gaat goed:-))

Ik denk dat we ons als streven moeten stellen de eerste uitgave 1 december te verspreiden.

Wat hebben we nodig?

1. Iemand die in staat is met Illustrator, pagemaker of vergelijkbaar pakket de lay-out te maken in de stijl van de veronica satellite/hoppegguide/tele-satelliet. Die lay-out converteren we naderhand naar PDF formaat.

2. Iemand die verantwoordelijk is voor coördinatie van de berichten die in in de nieuwsafdeling komen te staan en natuurlijk mensen die het nieuws "zoeken" en verifieren.

3. Iemand die verantwoordelijk is voor het coördineren van 2 of 3 testberichten per uitgave en natuurlijk mensen die in staat zijn een ontvanger (semi)professioneel te testen. Dat is geen kattenpis dus dat moeten echt mensen zijn die er kaas van hebben gegeten.

De coördinator moet ook fabrikanten en leveranciers aanschrijven voor de leen-testexemplaren.

4. Iemand die de elektronica afdeling coördineert (duwgati?:-))))

5. Iemand die de aangeboden teksten controleert op taal en grammatica fouten.

6. Iemand die de diverse website aanschrijft om links naar ons magazine te plaatsen.

7. Iemand die verantwoordelijk is voor het coördineren van de hardware afdeling. In deze afdeling kunnen we nieuwe producten voorstellen zonder deze te testen. Hardwarenieuws dus. Ook mensen die deze artikelen aanleveren.

8. Iemand die de Internet afdeling beheert. Zoeken naar leuke nieuwe websites, screenshots maken en een leuk stukje er over schrijven.

9. Meer? kom maar op met de ideeën:-)))

 

Groetuh,

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik wil de Lay-out wel voor mijn rekening nemen. Zal me wel weer even in Illustrator moeten verdiepen, maar dat komt wel goed. <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

roma ik weet dat je de krant van wakker nederland bezorgdt maar we gaan dit doen via e-mail of via sat4all. geen druk geloof ik, als dit niet zo is verbeter me toxic(q) <img src="/ubbthreads/images/icons/tongue.gif" alt="" />

 

groeten

marcel meijer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...