Ga naar inhoud


Hoe kan dit?


Bonanza

Aanbevolen berichten

Zelf heb ik een Humax, dus ik ben niet zo eigen met een Nokia. Mijn schoonbroer heeft een Nokia 9304s en mijn buurman heeft hetzelfde toestel.Schoonbroer ontvangt alles en buuurman heeft geen c+. Ik heb gebrobeerd met het zelfde kaartje. Het eenige verschil aan de Nokia's is dat schoonbroer software versie 5.3 heeft en buurman 5.0 heeft.Ik heb zelf ooit zo'n Nokia gehad en meen mij te herinneren dat de software automatisch via de schotel werd aangepast. Wie weet hier raad mee?? Beide toestellen zijn originele c+ toestellen. Niet omgebouwd of wat dan ook.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dank je wel voor de info. Ik had reeds langer gemerkt dat er weinig mensen zijn op het forum die echt goed met een Nokia 9304s overweg kunnen. Het toestel zal in Nederland wel weinig verkocht zijn. Hier in Belgiê smeert men een onwetende (beginnende) satliefhebber steeds zo'n Nokia aan. Mijn buurman gaat het toestel laten ombouwen in Nederland. Ik ben benieuwd wat dat gaat worden.

Nogmaals bedankt voor de info.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ome Merde,

 

nog 85 te gaan.....

 

op naar de 1000! <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" />

 

Succes

 

Spockear

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...