Ga naar inhoud


Kersteditie TV Oranje bij meerdere aanbieders


Sprietje

Aanbevolen berichten

In Totaal TV is het volgende te lezen:

TV Oranje komt dit jaar met een tijdelijk tweede kanaal waarop alleen kerstclips te zien zijn. Deze kerstzender is in ieder geval bij CAI Harderwijk en SKV te bekijken.

De kersteditie van TV Oranje zendt tot en met 4 januari uit en heeft een aparte programmering die bestaat uit non-stop kerstclips. De tijdelijke zender is onderdeel van de festiviteiten naar aanleiding van het tienjarig bestaan van het Nederlandse muziekkanaal. Op het hoofdkanaal van TV Oranje blikt de zender op Oudjaars- en Nieuwjaarsdag met een speciaal programma terug op de afgelopen tien jaar.

TV Oranje vanuit Steenwijk

De kersteditie van TV Oranje is bij CAI Harderwijk digitaal op voorkeuzekanaal 200 te bekijken. SKV geeft de zender zowel analoog als digitaal door. Digitaal wordt de zender op voorkeuzekanaal 999 uitgezonden. De tijdelijke zender wordt technisch mogelijk gemaakt door het bedrijf Basmedia uit Steenwijk. Hier vindt naast TV Oranje de technische play-out van vijftig andere zenders plaats, waaronder het Amerikaanse Penthouse TV. Het is niet bekend of de kerstzender van TV Oranje ook bij andere aanbieders tijdelijk in het zenderaanbod komt.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Klopt astro iris, de oude frequentie die nog in de fastscanlijst staat, en de nieuwe frequentie op 12129V met symbolrate 29.900 waar die straks naar gaat verhuizen. Ze zouden nu dus makkelijk tijdelijk beide versies van TV Oranje uit kunnen zenden.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...