Ga naar inhoud


weggesmeten geld,wanessa project?


Gast

Aanbevolen berichten

hi,

ik had nog een oude cam over,en heb hem laten maken naar een wannessa cam,niet zozeer om g*a*i* te kijken,maar om leuk te hobbyen.ook eens leuk om ermee te spelen,want het is belange niet zo snel gedaan dan een kant en klare file te proppen in één of andere kaart.Ik vraag mij af nu ze allemaal overschakelen,die extra kost nog de moeite was.ik hoop einde deze week te kunnen spelen.Om geen verkeerde indruk te maken,ik heb verschillende open,maar zelden kijk ik een serie of een film.het is vooral het leuke ermee te spelen en zien als je een paar uur aan iets bezig bent dat je resultaat hebt <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> .Bijna iedereen kan een kant en klare file in een kaart proppen,maar daar geraakt van mij de fun ervan af.Mocht ik zelf een slimme zijn,dan zou ik ook graag eens mij meer gaan indiepen wat er in die kaarten van software zit en hoe de communicatie verloopt tussen decoder en kaart.

ik schrijf dit,omdat ik al heb tegengekomen dat ze van mij dachten dat satelliet voor mij enkel g*a*i* kijken is (was) <img src="/ubbthreads/images/icons/mad.gif" alt="" /> .

Link naar reactie
Delen op andere sites


@ digitalsat2002:

 

Ik neem aan dat je je CAM al had voorzien van een PLCC voetje met Amonfile in de Eeprom ?

Dan kun je vast wel solderen en Eeproms proggen en dat is voor de hobby toch leuk ? <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> en ervan uitgaande dat je het voor de hobby doet is het dus vast geen wegesmeten geld maar weggesmeten tijd mocht het niet werken.

 

ps:

Quote digitalsat2002:

"Ik zet alvast mijn schoentje klaar voor sinterklaas. Misschien sta ik op een zekere morgen op en zeg ik,"hé er zit een dreambox in mijn schoen" dan kan alvast mijn dag niet meer stuk."

 

Schoentje !?!?! hehe, als in jouw "schoentje" een Dreambox past leef je wel op erg grote voet <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...