Ga naar inhoud


3 verschillende ontvangers in 1 mag niet,waarom?


Gast

Aanbevolen berichten

hi,

ik heb gehoord van de grossist van de dreambox dat het eigenlijk de bedoeling was om van de dreambox 3 tunners erin te brengen,nml een dvb-s,een dvb-c en een dvb-t ontvanger waardoor het mogelijk ging zijn de 3 systemen te ontvangen op één enkel ontvanger wat nutuurlijk mooi ging zijn <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> .Nu zei de grossist dat het in europa verboden is om meer dan 1 tuner in dezelfde ontvanger te steken <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> .Wie weet eigenlijk waarom dat dit niet mag?Ikzelf zou in de verste verte niet weten waarom dat eigenlijk verboden is?

Door dit verbod,komt de dreambox nu uit met één van de 3 systemen,en niet met de 3 systemen tesamen <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> .Het is eigenlijk wel jammer,want misschien over enkele jaren is dvb-t in belgie ook in begrip in medialand en dan zouden we geen 3 ontvangers nodig hebben,maar dan ging het gaan met één toestel.

Wie kan nader verklaren?

Link naar reactie
Delen op andere sites


dat is een sterk stuk!!!!!!

 

dat er een verbod zou zijn op het aantal tuners cq ontvangsteenheden?

 

de Force 1030 kan digitaal en analoog ontvangen, op de diseqc switch kun je tevens een terrestrische of kabelcoax toevoegen... waardoor je met een apparaatski 3 systemen kunt ontvangen.

 

De kwestie zal wel zijn (denk ik) dat je geen meerdere coderingssystemen in een receiver mag zetten zonder LICENTIE problemen te krijgen behoudens de ci-slot receivers.

Je betaald immers voor het ontsleutelingssyteem per systeem en daarmee zijn multi-receivers te duur voor de doorsnee markt.

 

je grossier heeft de klok horen luiden en weet niet waar de koster hangt. <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> denk ik.

 

cheers

Dicke Titten

Rammstein

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...