Ga naar inhoud


[Strong 8000] Strong 8000 dood


Gast hbsat

Aanbevolen berichten

Heb mijn Strong 8000 al ongeveer 6 keer gepatcht en iedere keer ging het goed, nu kreeg ik tijdens het patchen een stroomstoring, mijn Strong is nu dood, het display geeft niets meer aan, ik hoor hem tijdens het aan / uit zetten wel "flitsen". Ik heb de zoekmachine van dit board al gebruikt, en alles geprobeerd wat er werd aanbevolen, niets hielp. Wie weet raad ?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


hallo wat doet hij nog wel ,( nog wel contact met de pc )

 

graag wat info er over misschien kunnen we je verder helpen .

 

ik zie ook dat je alles heb gelzen ,1 oplossing is er nog wel dat is de (vuilnisbak) <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> ,maar dat zal de bedoeling niet zijn he.

 

groetjes sjaak36.

 

Als je nooit wat vraag of lees weet je ook nooit wat. <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij het inschakelen hoor je even een fwiet en gedaan .

 

Heb dit al enkele malen aangehaald ,soms gaat er op de kleine display module een crystal defekt door het patchen dit is bekend ,ik heb deze reeds enkele malen vervangen met positief resultaat ,misschien is dit nu bij jouw ook het geval.

 

Probeer dit eens te vervangen geloof dat de waarde 23765hz of 23675 hz is zal het eens nakijken als je wil!! trouwens ik heb deze crystallen.

 

succes ermee van koostronics en dit was dan bericht nr 200!! joepie. <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@koostronics, hartelijk dank voor je reactie, het tweetgeluid hoor ik inderdaad, maar mijn pc heeft geen contact meer met de decoder denk ik, jou goed bedoeld advies gaat me te ver, ik weet echt niets over kristallen en dat soort dingen, laat staan dat ik ze weet te zitten of kan vervangen,

in ieder geval bedankt !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jammer dat je wat ver weg zit van Antwerpen want anders hadden we samen even kunnen kijken naar het crystal en even vervangen.

 

Anders als je nog iemand kent met een 8000 en je verbind even zijn display(is maar klein stekkertje) met de jouwe en hij gaat dan terug dan weet je genoeg hé,indien mogelijk probeer het eens ,;iets fout doe je er niet mee.

 

succes met je tests.

 

koostronics op naar de 300.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zit je seriele kabel nog wel goed ? zelfs een strong die 'dood' is geeft bijna altijd nog wel wat bagger (soms mischien 2 characters) door. probeer het ook eens met een andere computer ... je zult niet de eerste zijn die merkt dat de compoort het ineens niet meer doet ...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een fantastisch board is dit toch ! vanmorgen een topic geplaatst nu is mijn strong weer gerepareerd, ik wil de volgende leden bedanken voor hun advies Paul clincemalie, Imagica, Satlux, Koostronics, Sjaak36 en in het bijzonder joanselten die in een kwartiertje mijn strong weer levend maakte, door de kapotte voeding te vervangen !

Allemaal hartelijk dank !

Link naar reactie
Delen op andere sites

@hbsat:Ik neem aan dat de pm die jij mij stuurde nu niet meer geld!!??

 

Zo zie je maar weer. De meeste problemen kunnen snel opgelost worden. Er is hier altijd wel iemand die je kan en wil helpen.

 

Suc6 verder en wees voorzichtig met patchen.

 

Gr TheMenk <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@koostronics, Dat antwoord moet ik je schuldig blijven omdat ik het niet weet, mischien dat joan dit leest en hier een antwoord op wil geven, ik weet het niet omdat ik geen verstand van electronica heb .

groeten ,

hbsat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alleen wel kapot na het patchen en dat is een beetje vreemd. De firmware was ook dood een eerste instantie.

 

En in de voeding hoeven alleen een paar doorvoer condensatortjes vervangen te worden.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...