Ga naar inhoud


Lip Sync


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo Allemaal,

 

Ik heb een klein probleempje en weet niet echt waar het aan ligt. Ik heb een hummie 5400 en had hier een wat oudere Hic in, Op diverse kanalen onderving ik lip sync problemen. Na diverse forums bekeken te hebben (ja ook hier) was het advies om de laatste Hic te installeren. Ik dit gedaan in de geadviseerde volgorde. Orgineel, dan p*tch+c*m, dan weer de laatste settings. O.k. de Hummie werkt beter de software is prachtig, maar nog steeds die lip sync problemen.

 

Weet iemand hier een oplossing voor. (nee niet een andere receiver nemen, ik wil het gewoon met m'n hummie doen <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> )

 

Groeten Edwa

Link naar reactie
Delen op andere sites


Op X-zone is de "Lipsynchronisatie" ook niet helemaal 100% !!!

Maar wie stoort dat !!!

 

vr.gr. Satfanatic. <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

 

vr.gr. Satfanatic, 2x DM 500HD 1.6,  1x DM 7020HD OE 2.0,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als het een troost mag zijn voor je het is niet enkel op de humie er zijn nog andere merken van ontvangers die er ook nu last van hebben.

 

Zal toch wel iets zijn aan zender uplinck zijde of bij ASTRA maar ik denk eerder weer bij Canal+ het zullen testen zijn voor de omschakeling naar de nieuwe codering.

 

Tis maar een veronderstelling maar zal er denk ik niet ver naast zitten.

 

Koostronics <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bijv. Ned. 3 is heel erg uit sync. SBS6 ook, RTL5 iets minder. Nat Geo ook en zo nog wat kanalen. Het gekke is dat het ene kanaal het wel doet en het andere niet en natuurlijk heb ik het niet over die XXX kanalen, maar ik had die grap al verwacht want ik zag hem ook bij andere antwoorden in forums.

 

Zoals gezegd heb ik de laatste HIC 10500PH met V2.0 TuxOnHumax er in gezet na eerst de orginele 10500 te hebben geladen. Volgens de info gegevens van deze HIC zou dit het sync problemen oplossen. Niet echt dus, of ik heb iets verkeerds gedaan.

 

Greez,

 

Edwa

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit kan zijn, maar zou niet zo moeten zijn. o.k. ze zijn aan het voorbereiden om over te gaan naar een nieuw crypt, maar dat gaat geleidelijk via een phase out, anders komen er een hoop klanten in de problemen en het is nog maar de vraag of dat die wel hun spul willen omruilen, tevens is het een erg duren operatie and money is tied. De tijd zal het leren.

 

Het is een troost te horen dat het met andere receivers ook zo zou zijn, echter hoop ik dat er toch een oplossing voor gevonden kan worden.

 

Wat ik ook zie wanneer ik naar bijv. Ned 1 kijk via mijn kabel en direct overschakel naar Ned 1 op de receiver, loopt die laatste ongeveer 1-3 sec. (dit verschilt per kanaal en omstandigheden) Zover ik weet ligt dit aan de up en down link.

 

Greez

 

Edwa

Link naar reactie
Delen op andere sites

Durfde het bijna niet zeggen maar had ook dat al opgemerkt ,maar weet ook het kan eigendlijk niet.

 

Met de seca files van s$$$$$$s en de 1.05 is het nog erger.

 

Afwachten en hopen dat de slimme mensen van bij Canal+ weer eens wakker worden maar dit duurd gemiddeld weken(jammer genoeg).

 

koostronics <img src="/ubbthreads/images/icons/blush.gif" alt="" /> .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een maand na het verschijnen/introductie van de Humax5400 heb ik hierover al melding gemaakt. Toch een hele poos geleden, ik werd ronduit belachelijk gemaakt door oa moderators (op dit board) van het eerste uur.

 

Samen met, dus lipsync en 16:9 omschakeling, heb ik me altijd geergerd aan dit feit en al snel de Humax aan de kant geschoven. Humax heeft er nooit iets aan gedaan ook al heb je de originele FirmWare !!!

 

Het 16:9 verhaal is inmiddeld OK en de bijbehorende FirmWare (De bekende) een juweeltje. Jammer van de lipsync-problemen die zijn gebleven. Ik heb de Humax maar gehouden voor de hobby en gebruik hem als luxe radio in garage als ik sleutel aan m'n motor.

Voor het normale kijkplezier had ik een echte ontvanger genaamd Nokia 9600 welke inmiddels vervangen door een Topfield 400PVR. Dergl. ontvangers hebben het lipsync verhaal duidelijk goed voor elkaar.

 

Maak geen illusies dat het lipsync ook bij Humax5400 ooit voor elkaar komt. (Jammer)

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...