Ga naar inhoud


Wie kent betere settingslijst dan die van Pet123?


Ripperman

Aanbevolen berichten

Ik ben op zoek naar een recente settingslijst voor de Humax 5400. De settingslijsten van Pet123 voor gemotoriseerde systemen zijn weliswaar op-to-date, maar helaas niet helemaal compleet. Zo mist zijn lijst de frequenties voor Galaxie Sport (10°E), ViaSat30 PPV1 (5,0°E) en ViaSat40 PPV2 (5,0°E). Ik ben dus op zoek naar een up-to-date settingslijst voor de Humax 5400 met de juiste frequenties voor m.n. Galaxie Sport (10°E) en bovendien zou het niet verkeerd zijn als er de zenderfrequenties van satelieten buiten de 42°E en W-grenzen zijn voorgeprogrammeerd. Ik ben zeer benieuwd of iemand suggesties heeft, want zelf heb ik niets dat meer compleet en net zo up-to-date is als de settings van Pet123. Alvast bedankt voor de serieuze reacties.

 

P.S.: Hoeveel zenders kan de Humax 5400 maximaal opslaan?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Omdat mijn actuator te kort is.

Het is bijna Sinterklaas <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

Sjaak

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb geen betere lijst dan die van Pet gezien. Je kunt toch die van hem nemen en dan zelf de ontbrekende toevoegen.Moet niet moeilijk zijn. En dan kun je die eventueel naar Pet mailen, dan hebben andere mensen er ook nog wat aan.

Nog steeds petje af voor pet!

Amiko + Philips 8121, Gibertini 1.25 draaibaar en triax 88, A1,2,3..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ten eerste wil ik Pet123 bedanken voor zijn werk op het gebied van het samenstellen van settingslijsten.

 

Met de storm van gisteren is mijn draaibare schotelopstelling uit zijn verband gerukt. Ik ben nu bezig om hem weer goed uit te richten. Zodra de opstelling weer goed functioneert, ga ik zelf nog eens wat satelieten scannen. Eventuele interessante wijzigingen zal ik naar Pet123 mailen.

 

Meer complete settingslijsten houdt ik me overigens nog steeds aanbevolen.

 

P.S.: Pet123 check je PM

_________________

 

If you can't beat them, join them

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt!!! <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vindt ik ook,de ontbrekende voeg ik zelf toe.misschien staan niet alle feeds erop,ik weet het niet,maar de humax is geen ideale feedjagerontvanger.sommigen maken veel slechtere settings,maar ik zal de namen niet noemen omdat het sat4all sponser zijn <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> .en nee,zeur niet achter de namen,ik zeg ze niet ook niet via pm.Ik wil graag lid blijven ok <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" /> ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...