Ga naar inhoud


wat heb ik nodig voor hispasat en astra?


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo, ik wil graag astra en hispasat gaan ontvangen; nu wil ik dus vragen wat jullie mij aanraden? Ik zat te denken aan een humax met Magic Module, en dan een 5 in 1 funkaartje.

 

Maar wat voor Humax ik moet hebben lukt wel, maar wat voor schotel en vooral hoe kan ik steeds makkelijk en snel switchen tussen hispasat en astra zonder 2 schotels aan te schaffen? (zal dan wel een motor worden)

 

Hoe stuur ik zo'n motor aan, met de afstandsbediening? en moet ik dan gokken waar 30 graden West is of kun je dat invoeren?

 

Veel vragen van een beginneling, maar hoop er goeie en nuttige antwoorden op te krijgen...

Link naar reactie
Delen op andere sites


ten eerste ga je niet ergens een settings lijst maar een goede setting erin zetten bv. deze van pet123 (is altyd up to date) . dan ga je een disecq motor aanschaffen en deze uitrichten op de bepaalde positie ( kan je in veel vorige topics waar deze zijn besproken nalezen.)en met een fun zal de rest wel lukken . <img src="/ubbthreads/images/icons/smirk.gif" alt="" /> suc6.........vrg............... [color:"blue"] [/color] sinto

Link naar reactie
Delen op andere sites

en nog de motor stuurt de humi wel aan , schotel van 1 meter is ook wel goed en de mm is ook heel goed.( en voor de rest even goed lezen) <img src="/ubbthreads/images/icons/smirk.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hurricane, ik heb hier een Stab disecq motor en dat werkt wel aardig, maar jij had het over maar twee satellieten én over snel schakelen. En het beste antwoord daarop is toch twee schotels met een disecq switch omdat de motor er wel zo'n twee minuten over doet tussen Astra en Hispasat. Besef dan wel dat als je ooit 's even op een andere satelliet wil kijken, dat je dan toch beter een disecq motor kan kopen. Overigens zijn de Jaeger motoren ongeveer twee keer zo snel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...