Ga naar inhoud


Eurosport , Engelstalig


Gast

Aanbevolen berichten

Misschien kan ik niet zoeken, maar ik kan nergens een engelstalige Eurosport vinden op ASTRA 19.2 of hotbird. Analoog zit ie onversleuteld op de ASTRA 19.2. Heeft iemand voor mij een digitale frequentie etc. ??<p>Alvast bedankt<p>ersc

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Toen ik de nederlandstalige eurosport aan het zoeken was, moest ik de spaanse eurosport omzetten in het nederlands. Misschien moet je zo ook de engelse eurosport zoeken. Omwisselen van taal!

Maar als tommy zegt dat deze niet vrij te ontvangen is, dan zal het waarschijnlijk ook niet gaan. Ik weet het niet zeker.<p>Groeten laugh.gif" border="0 <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> wink.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je kaartje goed geprogrammeerd is (ik geloof met de juiste keys voor c+ H*rizons) kan je eurosportpakket op de hotbird ontvangen, hier zitten vrijwel alle talen (van nederlands tot russisch). Je hebt natuurlijk wel ook een seca ontvanger nodig.

Bij mij werken deze allemaal perfect cool.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry voor de late respons, was ff uit het land. Bedankt voor alle tips. Heb hem eindelijk gevonden op de Hotbird. Ben weer helemaal blij. 500cc GP met Nederlands komentaar is echt niet om aan te horen. Op ASTRA 19.2 ANALOOG is ie trouwens nog onversleuteld te ontvangen.

 

Thanks

 

Ersc

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...