Ga naar inhoud


dagdroom


Gast

Aanbevolen berichten

Vreemd vreemd vreemd lees ik zoveel vragen naar files,iedereen zit zo te lezen zonder.Hier een tip van mij.Als je de vorige periode een goed werkende file had,en er een beetje moeite voor zou willen doen (wat schijnbaar heel moeilijk is)

zou je de file zelf kunnen aanpassen.Dit via het progje picbined.zijn genoeg plekken te vinden op het net,waar de sleutels bij bosjes hangen.Oh ja het is gemakkelijker om er naar te vragen dan er zelf wat voor te doen.iedereen die er naar vraagt kan ze dus wel op een kaart krijgen maar zelf aanpassen is toch te moeilijk.Maar daar zijn ook weer genoeg site`s voor te vinden met een degelijke uitleg hoe dat moet.Dus mijn advies is ga lekker zelf stoeien en leer UW hobby zo nog beter onder de knie te krijgen.

grtz hendrik b <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> blush.gif" border="0blush.gif" border="0blush.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 30
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Dat kun je nu wel zeggen, maar het is niet voor iedreeen gegeven een file te maken,vandaar dat de site's van keys toch gretig aftrek vinden laugh.gif" border="0

Ik vergelijk het maar zo, als ik een auto heb en ik krijg panne,dan ga ik ook niet zelf prutsen, maar dan ga ik naar de garage of beun de haas <img src="graemlins/huilen.gif" border="0" alt="[Huilen]" /> , en als ik dan geen garage(url) kan vinden zal ik daar naar moeten zoeken, en dan kom je gauw in een grijs reparatie circuit(key's)terecht confused.gif" border="0

En voor de selecte groep die de kunst wel onder de knie heeft, zijn er dan de programma's en programmers.

En voor de mensen die niet zo begaan zijn met al dit gedoe, zijn deze key sites onontbeerlijk confused.gif" border="0 ,en kom nu niet met de opmerking van dat dit niet mag,wij doen toch allemaal het zelfde met onze kaartjes toch?

Wie zonder zonde is werpe de eerste steen <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een ontzettende onzin!! 19sc001 probeert iets uit te leggen, maar niet iedereen begrijpt zijn "boodschap".

IEDEREEN die een goed werkende file heeft kan deze aanpassen! Je moet alleen wel de MOEITE nemen e.e.a. te LEZEN!!!! Dat laatste schijnt voor sommigen echt een probleem te zijn. En met name Sjaakk, jij begrijpt het volgens mij helemaal niet. Ook jij kunt je files aanpassen. Dat je de operational keys elders haalt geeft toch niet, want niet iedereen kan loggen. Dit neemt niet weg dat je, alvorens een reactie geeft, eerst eens goed moet lezen wat 19sc001 schrijft!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

In het verhaal van 19sc001 zit wel iets in.

 

Toen ik 2 jaar geleden hiermee begon wist ik helemaal niets. Maar je kunt het makkelijk doen,

please geef me files, of je kunt wat leren.<p>Ik koos voor ik wil wat leren. Het veranderen van je files kan iedereen, je neemt matrix, picbin, secanix of een andere editor en je hebt een nieuwe eeprom. Als je de codes van internet of haalt. Wat veel leuker is heet loggen, je moet dan zelf de codes gaan zoeken mbv je ontvanger en pc dan kun je zelf je eeprom veranderen zonder behulp van internet (3e persoon) en leer je wat van het decodeer systeem (alleen eeprom).<p>De derde fase is, kijken hoe die pic inelkaar zit. Dit is het meest gecompliceerd van alles, waar ik nu veel belangstelling in heb. Dus als iemand een leuke beschrijving/ handleiding of informatie hierover weet dan kun je altijd via de pm of hier een url achterlaten. want ik ben er nu wel redelijk nieuwsgierig naar.<p>gegroet<p>Chris

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet alleen het vragen naar files ook zodra er bekend is dit er iemand een file verzonden heeft roepen er zo een stuk of wat, "Mail hem mijn ook"

Als je de bekende boards bezoek, die je hier via links ook kan vinden zal je genoeg files vinden, bookmark dan direct een aantal van die site's dan grijp je voorlopig in de toekomst ook niet mis.

Dan nog zo'n iritante, het gezeur om de pool, die staat ook bij de links

Link naar reactie
Delen op andere sites

Borsjea.. helemaal met je eens ..ik ben zelf ook niet zo'n ster in het progammeren, dit doet namelijk mijn collega,maar ik ben inmiddels wel zeer bedreven in 't vinden van sites en url,s om een en ander te progammeren.

Je zou kunnen zeggen dat we een goed team zijn..!!

Iedereen die de moeite neemt om regelmatig op internet te surfen , en de sites te bookmarken , zal niet meer hoeven te vragen "waar is Duck"...of"waar is de Pool".. Regelmatig de verschillende forums lezen wil ook wel eens helpen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste EasySat, je had het over goed lezen maar ik denk dat je zelf ook eens goed moet lezen, want mijn naam is Sjaak(zie handtekening <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> )en geen Sjaakk, want dat is mijn loggin naam, omdat Sjaak al gebruikt is als loggin. <img src="graemlins/bavaria.gif" border="0" alt="[bavaria]" />

En de essentie van mijn verhaal is dat ik bedoel dat het voor veel mensen NIET mogelijk is om niet goed werkende files te updaten of te bewerken, zonder dat ze weten wat ze doen, kijk maar naar de reacties van ze op deze topic.

Bij ons als zendamateurs was dit ook altijd een discussie over het zelfbouwen van apparatuur, als je dit namelijk niet kon dan was je geen goede amateur,dan was je een zgn. Stopkontakt amateur.

Je kunt daarover van mening verschillen maar het zij zo smile.gif" border="0

Voor de duidelijkheid ik bewerk en prog ze zelf wel hoor. no problem <img src="graemlins/beerchug.gif" border="0" alt="[Proost!]" /><p>[ 10-02-2002: Bericht gewijzigd door: Sjaakk ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sjaak<p>Het gaat mij er vooral om dat menigeen er absoluut geen moeite voor wil doen volgens mij.Na een attack of coderings wissel staat het board direct vol met vragen over werkende files.Het is toch een hobby??En een hobby houdt toch in dat je er iets voor moet doen??(uitgezonderd er constant om vragen)Ik wil best mensen op weg helpen die er geen tot weinig verstand van hebben.Maar als je ze wel op een kaart kan branden is het in mijn ogen niet al te moeilijk om ze ook te vinden op het net.

grtz hendrik b

wink.gif" border="0laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ 19sc001<p>De maandelijkse wissel van key's geeft soms wel eens wat vragen naar file's, maar dit valt volkomen in het niet naar het aantal vragen om file's als de bestaande file's door een attaq van C+ uitgeschakeld zijn. Dit zijn dan veelal de bezitters van een seca doosje die vaak wel weten om de key's te veranderen maar niet weten om een Pic en Eeprom file temaken die deze attaq's van C+ weet teniet te doen.

Denk zelf eigenlijk dat er hier niemand die in dit topic iets heeft geschreven, hiertoe in staat is.<p>Groeten Johan. <p> smile.gif" border="0

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ben het helemaal met johan eens over zijn vraag dat wanneer er een probleem is met een werkend kaartje die uitvalt na een C+ handeling. wat moet je dan doen behalve in paniek om werkende files te vragen. ik heb twee files met elkaar vergeleken en zie dat in de nu werkende file op de key 01 iets bijgeschreven is. is dit nu de oplossing om weer te kunnen kijken?????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zal een klein tipje van de sluier oplichten zodat sommigen onder ons iets verder komen.

Ik lees de pic file uit en sla hem op.Het zelfde doe ik met mijn orgineel na een attack.(Als je geen orgineeltje hebt wil het niet he)Die files controleer ik tesamen en aan de hand van de veranderingen ga ik aan het testen want er zijn meestal 1 of 2 strings die verandert zijn. HIervoor gebruik ik NC om te vergelijken en te veranderen.Voor de rest stoeien jullie zelf maar verder.

grtz hendrik b <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/lezen.gif" border="0" alt="[Lezen]" /> <img src="graemlins/beerchug.gif" border="0" alt="[Proost!]" /> <img src="graemlins/beerchug.gif" border="0" alt="[Proost!]" /><p>[ 10-02-2002: Bericht gewijzigd door: 19sc001 ]</p>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...