Ga naar inhoud


dagdroom


Gast

Aanbevolen berichten


  • Reacties 30
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Norton Commander ?????

elke hexadecimale / binare editor kan je hiervoor gebruiken. ikzelf gebruik b-edit. freeware zo van internet te hengelen. met compare functie zodat je in een wip weet wat er veranderd is.

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@prutsie<p>weet ik wel maar ik werk het prettigst met NC.Ik hou ervan om een beetje moeilijk te doen hihihi.En ik wou het niet direct te gemakkelijk maken voor diegenen die het niet wisten.Het gaat tenslotte om de hobby. <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou moe,<p>nu heb ik heel mijn leven (kort) in de techniek gezeten maar als je deze pag hebt gelezen dan krijg ik hoofdpijn.<p>Het is inderdaad zo dat je iedereen moet aansporen om zelf te zoeken volledig akkoord maar als je progs begint te veranderen dan moet je toch wel een beetje weten waar je mee bezig bent,niet confused.gif" border="0 <p>Na een jaartje ben ik blij dat ik zonder moeite de files en url kan vinden en proggen en nu komt de interesse om zelf te proberen iets te veranderen MAAR ik zou bij God niet weten waar te beginnen laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0shocked.gif" border="0shocked.gif" border="0 <img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> <img src="graemlins/beerchug.gif" border="0" alt="[Proost!]" /> <img src="graemlins/sleep.gif" border="0" alt="[slapen]" /> <p>toch vind ik het steeds leuk de pags eens te besnuffelen<p>Gr**tz fred

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben nog niet zolang bezig, maar ik toevallig vanavond de files van koos aangepast zodat ik weer ongestoord kan kijken, het is een kwestie vanvergelijken, aanpassen en het werkt weer.

de meeste van jullie zullen dat ook wel kunnen. Veel lezen en een beetje puzzelen mooi toch ??

Link naar reactie
Delen op andere sites

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr>Onderwerp gestart door boes80:

<strong>Ik ben nog niet zolang bezig, maar ik toevallig vanavond de files van koos aangepast zodat ik weer ongestoord kan kijken, het is een kwestie vanvergelijken, aanpassen en het werkt weer.

de meeste van jullie zullen dat ook wel kunnen. Veel lezen en een beetje puzzelen mooi toch ??</strong><hr></blockquote><p>Je maakt anders op 08-02-2002 23:40 al melding dat je werkende Angel file's op de pool hebt gevonden.<p>Groeten Johan.

rolleyes.gif" border="0

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik wil nog even terugkomen over uitlezen van PIC files. ik heb die van newnix7 en angel vergeleken, maar dan is het niet zomaar 1 of 2 strings veranderen, het bijna de hele inhoud daarvan.zit ik nu zo verkeerd te zoeken??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jullie hebben het wel aldoor erover dat mensen zelf moeten zoeken naar keys en file's maar wat als je een beginner bent en niks snapt van al die verschillende namen van die files en dan nog eens dat 5-1 enzo .

Vind ook dat mensen zelf moeten zoeken naar die files maar vind ook dat je een beginner best een beetje opweg mag helpen met wat uitleg over wat al die benamingen .

Ik ben zelf ook een beginner en ben nu ondertussen al 6 dagen bezig met het zoeken naar bijv. de nieuwste zenderlijst van de hs 1000-IR.

Wil hiermee aangeven dat niet iedereen precies weet wat hij moet doen .

Groeten Funhouse

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...