Ga naar inhoud


philips 6073


Gast

Aanbevolen berichten


Je kuint er hoogstens de seca kanalen mee ontvangen omdat de Philips ongepatched alleen een seca-doos is.

Verder betwijfel ik of je niet de eeprom NO-epg moet maken om b.v. resetsignalen van C+ die via EPG binnenkomen te ontwijken.

Als je toch al een funcard hebt raad ik aan de decoder te patchen.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals je ergens anders in dit forum kunt lezen, ga ik binnenkort ook me eigen 6073 patchen.

 

Normaal gesproken kun je rechtstreeks communiceren tussen je pc en je decoder. Op deze manier kun je je nieuwe software overzetten naar je decoder. Mocht er onverhoopt iets foutgaan, kun je vaak je decoder niet meer rechtstreeks aanspreken vanuit je computer.

Dan moet je een klein kastje, genaamde Oslink, gebruiken waarmee je je decoder weer aan de praat kunt krijgen. Het schijnt ook nog eens veel sneller te gaan dan via een rechtstreekse kabel.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb hem door de dealer laten aanpassen met 9.6 fw. En ik heb zelf een MultiPro gekocht voor fun en gouden kaartjes. Daarvan gaat je deco in principe niet kapot (? <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> ).

Maar ik heb ook een abo hoor; en eerlijk gezegd kijk ik amper naar andere zender dan die ik ook via het originele kaartje kan kijken.

Ik mag ermee experimenteren maar zolang gtst maar te kijken blijft <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kan dan alleen al op de astra zolang de c+ france nog op s.ca-1 is ongeveer 100 in s.ca gecodeerde kanalen bekijken, fun of gold maakt niet uit. Nadeel is alleen dat je onvanger gevoeliger is voor attacks van de c+ nl en geen ppv ch kan kijken maar daar heb je momenteel niets aan want die zijn overgegaan naar s.ca-2. <img src="/ubbthreads/images/icons/mad.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij heb je weinig aan een funkaartje als je je deco niet patcht. Dan kun je namelijk meer coderingen aan dan alleen Seca. Op een funkaartje gaan vaak meerdere coderingssystemen mee.

En ja, als je er geen anti attack eeprom inzit moet je heeeel vaak updaten. Moest ik wel in elk geval, en aangezien ik toen nog geen programmer had kon ik weer niet verder uitproberen. Maar ja gtst was nog te zien en dus geen klachten van de wederhelft... <img src="/ubbthreads/images/icons/tongue.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je moet dan gemideld 3 keer per maand je kaart proggen, het gaat dan alleen om 8 zenders, c+R c+b c+16/9 stu x-z ned,1,2,3 de rest werkt langer <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> en de fun is eigenlijk beter geschikt voor de 5in1 of 6in1. s.ca file voor de fun zijn beperkt maar ze zijn er wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...