Ga naar inhoud


coronavirus, COVID-19 Deel 4


ceesv

Aanbevolen berichten

2 uren geleden, Psychosammie zei:
10 uren geleden, fransken zei:

dus je kiest voor code zwart  !!!

 

Nee, ik kies voor het weer opbouwen van de zorg na jaren van afbraak.

 

opbouwen kost tijd we hebben nu een probleem en wat er in het verleden fout is gegaan lost nu het probleem van code zwart niet op

vrijdag krijgen we weer extra straf omdat we niet goed luisteren naar de goede en de slechte regels want we zijn met 17 miljoen virologen

als we het niet allemaal samen doen blijven we problemen houden en niet alleen ike ike en de rest kan stikken

XT9200 / 5000  , XP1000 OPENPLI 4.0
VU+DUO OPENPLI 2.1 met nieuwe C807 condensator met 1uf
SYNOLOGY DS1512 3TB REDS

Link naar reactie
Delen op andere sites


2 uren geleden, Psychosammie zei:

Nee dat bedoel ik niet en heb ik ook niet gezegd. Het helpt jou een beetje minder ziek te worden. Maar dat doet het maar heel even.

Dat heel even is bij sommige groepen dus (blijk nu) toch nog ongeveer een half jaar en bij nog ouderen waar het immuun systeem slechter werkt soms nog minder.

Maar wat is daar het probleem van?

Als je een penicilline kuur krijgt dan werkt die toch ook maar een paar dagen en bij de volgende ontsteking heb je toch ook weer een nieuwe kuur nodig?

Als je naar de fysio gaat en na 6 behandeling is de pijn weg dan kan het je de volgende maand er toch ook weer inschieten dat je er opnieuw naar toe moet?

Waarom is dit vaccin dan plots zo'n enorm probleem en waardeloos omdat die minder lang werkt dan verwacht?

Als je dan leest dat hier op de gehele Covid IC afdeling er maar 1 gevaccineerde ligt en de rest allemaal niet gevaccineerden dan zal er toch een keer een lampje moeten gaan branden?

zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen

Link naar reactie
Delen op andere sites

39 minuten geleden, gerrit B zei:

Als je dan leest dat hier op de gehele Covid IC afdeling er maar 1 gevaccineerde ligt en de rest allemaal niet gevaccineerden dan zal er toch een keer een lampje moeten gaan branden?

Eigenaardig dat zij die de wetenschappers met hun vaccins niet vertrouwen, toch opeens hun leven in handen geven van diezelfde wetenschappers als hun saturatiewaarden onder de 90 zakken er ze naar adem liggen te happen als een vis op het droge...

11 december mijn derde prik !

aangepast door Coliseo
Typo
  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

En eenmaal en het ziekenhuis wordt er niet meer getwijfeld of die prik helpt of niet en wordt er niet meer gevraagd wat er precies inzit om dit eerst via facebook op te zoeken of dat nu allemaal wel nodig is en wat evt. bijwerkingen zijn.

Dan is het vaak "baat het niet schaadt het niet" en "prik maar raak als het maar helpt" en als ik er maar vanaf kom.

 

Ik begin bij veel antivaxxers toch zo ongeveer het gevoel te krijgen wat je ook bij kleine kinderen krijgt die hun zin niet krijgen "waarom wil je die boterham niet"?

"ik heb er al minder boter op gedaan zoals je wilt", "ik heb er beleg op gedaan wat je juist lekker vindt", "ik heb hem al aan stukjes gesneden zoals je graag wilt" en "hij ligt op je favoriete bordje"

"waarom eet je die boterham dan niet terwijl je die altijd lekker vindt"?

en dat zo'n kleuter je dan aan kijkt en zegt "om toch niet" 🥴

  • Bedankt 1

zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Beheerder
3 uren geleden, Psychosammie zei:

Dan zou je verwachten dat ze wel voorzien hadden dat het spul amper een half jaar werkt. Of niet soms?

Ik hoop dat je realiseert hoe dom je opmerkingen zijn.

 

Ik kan je talloze medicijnen en behandelmethoden noemen die ofwel niet bij iedereen werken, ofwel beperkte duur effectief zijn, ofwel soms helemaal niet werken.

 

Zo is de griepprik ook een vaccin, werkt niet altijd, is maar 3-4 maanden effectief maar er blijven wel duizenden mensen per jaar in Nederland door leven.

 

Ik blijf bij mijn stelling dat je jezelf als een wappie gedraagt en los bent van iedere realiteit.

 

Mvg,

 

Michel

Gebruik je een advertentie blocker? Sluit onze website dan uit. Zonder advertenties kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zeker 80 duizend reizigers naar Nederlandse luchthavens hebben de afgelopen 16 maanden dicht bij een met corona besmette medepassagier in het vliegtuig gezeten.

Dat is te lezen in de volkskrant, zie: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/zeker-80-duizend-vliegtuigpassagiers-zaten-in-de-buurt-van-een-besmettelijke-medepassagier~ba5038ba/

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Beheerder

Ik wil de antivaxers onder ons dit artikel niet onthouden:

 

Bron: AD (daar het volledige artikel)

LONGARTS: 'OPVATTING DAT GEVACCINEERDEN NET ZO GOED IN ZIEKENHUIS BELANDEN, IS MISVERSTAND'

25.11.2021 | 08:30 UUR | MARLOES VAN WIJNEN

Voorzitter van de Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose (NVALT) Leon van den Toorn maakt in het ‘AD’ korte metten met het ‘wijdverbreide misverstand’ dat gevaccineerden ‘net zo goed in het ziekenhuis terechtkomen’.

“Ik kan het nut van vaccins niet genoeg benadrukken”, aldus de arts tegen de krant.

GEVACCINEERDEN IN ZIEKENHUIS

“Als er niet gevaccineerd zou zijn, zou het volkomen uit de hand lopen. Dan zou de situatie honderd keer erger zijn dan nu”, zo stelt de longarts. “De mensen die gevaccineerd in ons ziekenhuis liggen, hebben bijna allemaal wat. Ze hebben een afweerstoornis, denk aan transplantatiepatiënten, nierfunctiestoornissen of ernstig overgewicht. Óf het zijn mensen van 75 met hartlijden, longlijden, of mensen die anderszins een zwakkere gezondheid hebben.”

Ook stelt hij dat gevaccineerden die “gewoon gezond zijn” een infectie goed kunnen verdragen, en bijna nooit in het ziekenhuis belanden. In tegenstelling tot ongevaccineerden. “Ongevaccineerden die in het ziekenhuis liggen zijn gemiddeld twintig jaar jonger: rond de vijftig, in plaats van rond de zeventig.’’

MISVERSTAND UITGELEGD

Ook legt hij uit waarom het geen argument is om te zeggen: ‘De verhouding is 50-50, zie je wel, het maakt niet uit of je gevaccineerd bent.’ Zo kun je het namelijk niet zien, legt de arts uit. “Stel: van de honderd mensen zijn negentig mensen gevaccineerd en tien niet. Van allebei die groepen liggen er vijf in het ziekenhuis. Dan lijkt dat 50-50, maar is het bij de ene groep vijf op de tien en bij de andere groep vijf op de negentig.”

  • Like 1

Gebruik je een advertentie blocker? Sluit onze website dan uit. Zonder advertenties kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...