Ga naar inhoud


coronavirus, COVID-19 Deel 4


ceesv

Aanbevolen berichten

4 minuten geleden, Zunigkyk zei:

Er is toch niets mis met Maastricht?

 

Ik mag er graag komen. Maar ik heb ook de foto's gezien toen alle restaurants en kroegen dicht waren. Dan is er ineens geen zak meer aan.

  • Resistance is futile you will be assimilated
  • Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. Benjamin Franklin (1706-1790)
  • Mijn vrijheid eindigt niet waar jouw angst begint!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Op 23-11-2021 om 18:10, cookie monster zei:

Deze dokter mag het eens weldegelijk komen uitleggen:

https://www.hln.be/binnenland/waalse-arts-vervalste-2-000-vaccinatiecertificaten~ae31c7a4

En dat heeft voor dokter gestudeerd ??

Zulke onbenullen verknallen alles !! Onbegrijpelijk !!

 

Ze hebben hem bij z'n pietje !!

Arts die 2.000 valse vaccinatiebewijzen uitdeelde , bekent feiten: spoedarts hield van geld , casinospelen en mooie auto’s

https://www.gva.be/cnt/dmf20211126_92617408

Dat zal hem leren , dik verdiend !! Wie dit goedkeurt , ontplof voor mij part !!

 

C o o kie M o nster

C U L'8'R WEIRDOGAToRS

 

I was born once , as an invasion of the bodysnatchers ,

but the doctor did get a brain-attack !! my name:

 

breedbandwurger 1967

 

casa CM: FTA DVB-S & FTA DVB-S2

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur geleden, Michel zei:

 

Daar zou ik dan van maken: We kampen met het grootste probleem dat iedereen het beter denkt te weten dan de experts en de speciaal daarvoor opgeleiden.

 

We hebben in Nederland 250.000 'wannabe' virologen, medici en politici, die het allemaal beter denken te weten dan de mensen die dergelijke functies daadwerkelijk bekleden. Misschien moeten die schoenmakers zich eens bij hun leest houden en zich gewoon aan de regels houden. Zo werkt het namelijk in een democratie, daar bepaalt de regering en je houd je gewoon aan de wet. Bevalt het je niet stem je de volgende ronde anders.

 

In Nederland gaan we dan massaal lopen janken en vertellen hoe een ander het verkeerd doet. Ga naar Rusland of Cuba, daar bepaalt iemand anders wel wat jij doet en vind.

Laat ik voorop stellen dat ik de oplossing niet heb.

Wat mij erg stoort is dat wanneer experts diverse mogelijkheden uiteen zetten waarvan hun verwachten 1 van deze voorstellen uitvoeren kan mogelijk bijdragen aan een oplossing pakken de Politieke leiders van elke mogelijkheid een stukje waarop ze het beleid maken, hierdoor werken veel genomen maatregelen niet omdat die elkaar tegenwerken.

Dit gebeurd nu bij de Covid aanpak, eerder bij de belastingdienst waarvan ze weten dat die al vanaf 2004 niet goed in elkaar zit maar elk tot nog toe gezeten kabinet heeft de aanpak van dit probleem voorruit geschoven en niemand heeft hierin verantwoording genomen alleen maar gaten vullen tot het gierend uit de klauwen loopt en dan elkaar de schuld geven.

Dan kun je stemmen op wie je wilt dat lost nu en in de toekomst niets op en dit heeft niets met de buitenlandse politiek te maken maar dit zijn feiten.

Ik vind het jammer dat ze hier in de Nederlandse politiek niets van geleerd hebben en daarin ben ik wel teleur gesteld.

En om daarvoor naar een dictatuur te verhuizen vind ik een vreemde vergelijking.

 

VU Duo 4K se pli 8.1 dvb-c + s / ET 8000 pli 8.1 dvb-c + s / Vu+ Uno 4k se pli 8.1 

Link naar reactie
Delen op andere sites

18 minuten geleden, minplus zei:

Curcumine vertoont in vitro antivirale activiteit tegen meerdere virussen, waaronder Sars-cov 2, inclusief de deltavariant.

 

https://www.mdpi.com/1420-3049/26/22/6900/htm

Dr is altijd heibel over wie er gelijk ("kennis"?) heeft.... mdpi is het niet eens met Wikipedia.

https://www.mdpi.com/about/announcements/1558

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een bericht van 2,5 jaar geleden met een update van een jaar geleden.

Het onderzoek dat ik link is van kort geleden.

Daarnaast kunnen ook Sherry Bidet en mede geld hengelaar Willem ook van alles op Wiki plaatsen. Om die reden verbood ik m'n studenten bij een onderzoek Wiki als bron te vermelden. Ze mochten de site wel gebruiken als extra info bron om daarna elders op wetenschappelijke sites te zoeken.

 

Het spul lijkt het binnendringen van virus-materiaal in een cel te verhinderen, wat betekent dat het zowel preventief als bij genezing kan helpen.

3x VU+ met Open Pli , 2 Gregorians, 1 Big bisat en 3 LCD's

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een nieuw vaccin dat berust op peptiden (stukjes van virale eiwitten) is de 1e 3 maanden test bij mensen gepasseerd en lijkt erg goed te werken bij de T-cel respons. Een hoopvolle ontwikkeling voor mensen met benul en mensen met afweerproblemen.

Op wappies en algemene antivaxers zal het geen indruk maken want het is een (nieuw type ) vaccin en het kan dus nooit deugen volgens die figuren.

 

https://www.iflscience.com/health-and-medicine/new-covid19-vaccine-offering-longlasting-immunity-passes-first-human-trial/

  • Like 2

3x VU+ met Open Pli , 2 Gregorians, 1 Big bisat en 3 LCD's

Link naar reactie
Delen op andere sites

De Omikron variant komt eraan en het is geen watje. Heeft in korte tijd de Delta variant in ZA verdrongen, en het is daar nu zomer.

 

Omikron zou sterk verschillen met de eerdere varianten en is uiterst besmettelijk. Huidige vaccins en overleefde ziekte zouden veel minder goed beschermen tegen Omikron.

 

Terug naar af, zoals 2 jaar geleden?

VU+ Duo 4K SE BT met openpli 8.2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had verwacht dat ze in navolging van andere landen vanavond wel aan hadden gekondigd dat reizigers vanuit die regio niet meer welkom zijn.

Maar daartoe zal waarschijnlijk wel pas nadat de variant hier ook is geconstateerd worden overgegaan en men weer veel te laat is.

zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Elke nieuwe variant is een stap terug. Hopelijk is deze variant alleen maar erg besmettelijk maar nauwelijks gevaarlijk.

Want dat zijn 2 verschillende dingen. Met pech vallen ze samen.

Maar elk ouder vaccin zal ook tegen deze werken maar nog onbekend hoe goed. En altijd beter dan zonder vaccinatie.

3x VU+ met Open Pli , 2 Gregorians, 1 Big bisat en 3 LCD's

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mooiste wat er kan gebeuren is een erg besmettelijke variant die ook nog eens minder gevaarlijk is.

Voordeel van besmettelijker is dat de incubatietijd ook afneemt, tenminste dat neem ik aan want dat zagen we immers ook met de delta waarbij die van 6 naar 4 dagen ging.

Als het nu van 4 naar 2 dagen gaat dan lopen er ook minder mensen rond die anderen aansteken want je voelde je immers nog niet ziek.

Als hij niet minder gevaarlijk is dan is dat flink balen want besmettelijker betekend ook dat ook de groep 0-19 vatbaarder wordt en die zal het verspreiden onder de volwassenen in de thuiszetting.

Ook dat zagen we met het verschijnen van de delta uitvoering.

Met alle voorgaande varianten werd gesteld dat de jeugd niet of nauwelijks besmet werd, er niet noemswaardig ziek van werden en het ook niet gauw doorgaven aan anderen.

Ik ben erg blij dat ik goed gezond ben en gevaccineerd maar ik hou mijn hart vast voor al diegenen die geen optimale gezondheid (meer) hebben.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

44 minuten geleden, gerrit B zei:

Ik had verwacht dat ze in navolging van andere landen vanavond wel aan hadden gekondigd dat reizigers vanuit die regio niet meer welkom zijn.

Maar daartoe zal waarschijnlijk wel pas nadat de variant hier ook is geconstateerd worden overgegaan en men weer veel te laat is.

Vliegverbod blijkt vanmiddag om 12.00 uur al te zijn ingegaan, maar de variant is in België al opgedoken bij een toerist die vakantie had gevierd in Egypte.

 

Op de site van gezondheidenwetenschap.be is het volgende te lezen.

Quote

Conclusie

Naast de Britse variant van het coronavirus lijkt ook de Zuid-Afrikaanse variant besmettelijker. Die verspreidt zich sneller, maar je wordt niet zieker dan van een ander coronavirus. Op dit moment zijn er aanwijzingen dat het Oxford/AstraZeneca-vaccin minder beschermt tegen de Zuid-Afrikaanse variant, maar dat is nog niet helemaal zeker. Bovendien is het altijd mogelijk om de bestaande vaccins aan te passen, wanneer er varianten opduiken waartegen ze minder goed beschermen.

 

Wel maakt men de kanttekening dat dit een onderzoek was van AstraZeneca zelf onder 2000 personen en dat dit onderzoek nog niet gecontroleerd is door onafhankelijke wetenschappers en het kon zo maar dat er alleen onderzocht was bij relatief jonge/gezonde personen die normaal gesproken toch al een vrij kleine kans maken ernstig ziek te worden.

zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Van de 2 vluchten die gisteren uit Zuid-Afrika met 600 passagiers op Schiphol geland zijn bleken na testen van alle passagiers 61 positief te zijn voor corona.

 

Ze zijn in een quarantaine hotel ondergebracht.

Er wordt nog onderzocht met welke variant ze besmet zijn.

 

Saillant is dat een passagier klaagde over vrijheidsberoving, hij wilde zich niet laten testen en zou als consequentie dan ook verplicht naar het quarantaine hotel gebracht zijn.

 

Van degenen die naar huis mochten wordt verwacht dat die 5 dagen in thuis quarantaine gaan.

 

Vandaag komt om 12:46 wederom een vlucht uit Johannesburg aan op Schiphol.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...