Ga naar inhoud


[Pioneer] J-Tag


Gast

Aanbevolen berichten


Hallo Niels_01, ja je kan je pioneer dbrs-110 patchen via de J-tag. Of er een verschil is tussen de windows versies dat weet ik niet, ik denk van niet.

Ik heb het patchen van een pioneer 110 via de J-tag in een Word-bestandje samengevat. Ik heb het op de beschreven manier gedaan met windows98 en het werkte van de eerste keer en zonder problemen. De FW die ik gebruikt heb is de 4.38, maar ik denk dat er geen verschil is met de huidige versies op gebied van de methode van patchen. Als je me je e-mail adres geeft mail ik het je even door. Maar als je in de vorige topics leest kom je ook veel te weten.

 

Groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Niels_01,

 

Dit mag geen enkel probleem zijn. Ik heb zowel met WinXP als Win98 mijn 110 regelmatig van nieuwe soft voorzien mbv pionero. Jtag_operator en Jtag_check zijn daar wel gevoelig voor en werken bij mij alleen op Win98. Dus ik kan de ervaringen van Sneeky alleen maar bevestigen.

 

Groeten

Satori

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Niels,

 

Is totaal geen probleem; ik heb ook Windows XP Prof. en het gaat uitstekend. Heb de firmware versie's t/m 5.08 m.b.v. Pionero 4.0 mee gepatchd. Ook heb ik Jtag-Operator gebruikt en dat werkt wel onder Windows XP echter alleen in de Win98 compatibiliteits (wat een rot woord) mode.

 

Groetjes,

 

Wim

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...