Ga naar inhoud


MTV Nederland met een Tsjechische licentie


de vrije fries

Aanbevolen berichten

Tijdens haar 22e bijeenkomst op 21 december heeft de Tsjechische mediatoezichthouder (RRTV) besloten een zendvergunning te verlenen voor het programma MTV Nederland .

ViacomCBS Networks International Czech sro, gevestigd in Praag, heeft de Tsjechische licentie aangevraagd voor een programma dat uit zal zenden via internet

Onder de licentievoorwaarden zal MTV Nederland een algemeen entertainment- en muziektelevisieprogramma voor jongeren aanbieden, gericht op Amerikaanse entertainmentproducties en niet-Europese muziekproductie. De zender zal 24 uur per dag uitzenden en zal beschikbaar zijn in Nederland en Vlaanderen De voertaal van de uitzending is Nederlands.

De licentie voor MTV Nederland is 12 jaar geldig.

Tegelijkertijd informeerde RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) haar regelgevende tegenhanger in Nederland en Vlaanderen dat MTV Nederland op hun grondgebied mag opereren met de Tsjechische vergunning.

De toezichthouder voldeed ook aan het verzoek van ViacomCBS Networks International Czech sro om de satellietlicentie voor MTV-Nederland te beperken tot Nederland en niet langer ook voor belgie.

bron: parabola.cz

groeten uit het vrije friesland

deskundigheid door ervaring

Link naar reactie
Delen op andere sites


Langs een dergelijke route (Luxemburg, Italië) is Nederlandse commerciële radio en tv ooit van de grond gekomen, dus zo bijzonder is het niet.

Er zal ongetwijfeld een efficiency/kostenverhaal achter zitten.

Vu+ Duo2 + PLi 4.0 + Fuba DAA110 + Stab 120
Vu+Solo2 + Fuba DAA 850 + multifeed met 2 twin Alps + 1 quattro Alps + 1 twin MTI + PLi 4.0

Link naar reactie
Delen op andere sites

en daarmee zal de MTV Nederland voor belgie (Tv Vlaanderen) ook verdwijnen, ofwel zal er een Vlaamse versie komen op satelliet zoals telenet en proximus deze uitzend ofwel verdwijnt deze voor de belgen via satelliet (al zullen we niet veel missen, MTV heeft niet veel meer te maken met muziek zoals we kennen sinds de opstart).

Dreambox DM920: 2x Triple tuner (2x DVB-S2X multistream + DVB-C/T2) - T90 met 8 lnb's.

Tiny audio M7+, konig ANT-UV11L-KN en versterker konig ANT amp kit-10,

Konig FTA20

Link naar reactie
Delen op andere sites

Spijtig allemaal. Van zodra ze op een muziekzender beginnen met Engelse series is het om zeep. In Belgie hebben we dat wel meegemaakt destijds met tmf en jim tv, die moesten dan uiteindelijk plaatsmaken voor kinderzender kadet. Ondertussen verandert in vtm kids. En mtv meer series dan wat anders dat is de naam mtv niet waard.

De franse zender mcm zond vroeger ook enkel en alleen maar muziekclips uit nu ook niet anders dan series op mcm gelukkig is er nog mcm pop en mcm top en vooral rfm tv.

Benieuwd wat er dan na die 12 jaar met mtv gebeurd zoals sommige zenders ineens verdwijnen...

Timm1983

aangepast door Timm1983

Admin: Dit account is ontoegankelijk gemaakt vanwege het gebruik van een niet-bestaand email adres met talloze aflever foutmeldingen tot gevolg. Het lid reageerde niet op het verzoek dit te wijzigen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...