Ga naar inhoud


Ik vindt het erg stil in Samsung-land


rlckring

Aanbevolen berichten

Waar blijven die ontwikkelingen Firmwarre patch 1.24 had er toch al moeten zijn i.v.m. de stoortransponders op de Astra. En aangezien Firmware 1.24 een andere indeling van kanalen lijsten kent, had er toch nu ook wel een ander Sateditortje moeten wezen?

Kijk eens naar de Hyundai daar is volop leven..... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Er is een andere sat editor voor de nieuwere versies. Is op de verschillende sites wel te vinden (ook wel tussen de links op deze site). Ik vind het inderdaad wel een beetje stilletjes. Maar het wachten blijft op een patch die irdeto ondersteund of een 6in1 kaart die op conax draait. Het werkt best leuk met die linux emulator maar zo'n season interface met al die kabels en laptops in de woonkamer is ook niets.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is nu eenmaal een prima en stabiele ontvanger waar weinig problemen mee zijn.... Uiteraard is er altijd wel wat te wensen!!

 

Ik heb dit liever dan dat je ontelbare "updates" moet flashen, pmc's moet editten en weet ik al niet meer om de boel aan de gang te houden.... aan de andere kant kàn het ook saai zijn ja........... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

de samsung is al voorbereid op al het 2 gebeuren, je hoeft dus niet bang te zijn dat ie starks waardeloos word, sterker nog, hij is 1 van de meest gewilde op dit moment...

 

Oja by the way, de 6-1 voor embadded is binnen een paar weken online, let dus goed op......

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ik neem aan dat je 6in1 files kunt gebruiken in de embedded cam (dus 6 verschillende coderingen op 1 kaart) in plaats van nu 1 (voor de originele) en 3 in de gepatchte vorm.

-------------------------------------------------

*** VU+ DUO (500Gb HD) + DM600PVR (160Gb HD), 95 cm met 4 lnb's ***

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...