Ga naar inhoud


Eigenaar van Astra-satellieten koopt concurrent Intelsat


Aanbevolen berichten

Er vindt een belangrijke transactie plaats op de satellietmarkt. De in Luxemburg gevestigde satellietoperator SES (Astra) , exploitant van de bekende Astra-telecommunicatiesatellieten, koopt zijn concurrent Intelsat SA

SES zal 100% van de aandelen van Intelsat Holdings Sarl verwerven voor een contant bedrag van USD 3,1 miljard (EUR 2,8 miljard) en bepaalde voorwaardelijke waarderechten.

De transactie is unaniem goedgekeurd door de raden van bestuur van beide bedrijven, en aandeelhouders van Intelsat die ongeveer 73% van de gewone aandelen bezitten, zijn de gebruikelijke ondersteuningsovereenkomsten aangegaan die hen verplichten vóór de transactie te stemmen.

De transactie, die afhankelijk is van de relevante goedkeuringen van de toezichthouders en de gebruikelijke bepalingen met betrekking tot samenwerking en maatregelen bij het verkrijgen van dergelijke goedkeuringen van de toezichthouders, die naar verwachting in de tweede helft van 2025 zal worden verkregen, ondersteunt het financiële beleid van SES volledig en wordt ondersteund door de verwachte totale synergieën van 85% van het totale waardevermogen van de transactie.

https://www.parabola.cz/zpravicky/38528/majitel-satelitu-astra-kupuje-konkurenta-intelsat/

groeten uit het vrije friesland

deskundigheid door ervaring

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...