Moderator ceesv Geplaatst: 3 juni Moderator Geplaatst: 3 juni Ik heb daar beeld bij. Gaat niet bestaat niet! 65" 4-K OLED, Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.
gerrit B Geplaatst: 3 juni Geplaatst: 3 juni nou eerder zo zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen
Moderator ceesv Geplaatst: 3 juni Moderator Geplaatst: 3 juni Gaat niet bestaat niet! 65" 4-K OLED, Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.
Tonskidutch Geplaatst: 4 juni Geplaatst: 4 juni Toevallig zag ik gisteren NJAM tv met Chris Peeters en chef Johan Seegers... smakelijk https://njam.tv/programmas/op-de-rooster Coles Corner Richard Hawley
gerrit B Geplaatst: 4 juni Geplaatst: 4 juni Je kunt op een BBQ veel meer dan alleen vlees roosteren. heb er ook flammkuchen (Duitse pizza) op gemaakt, tosties op gemaakt, brood op geroosterd, maiskolven op bereid en zelfs paella op gemaakt. Vaak even een kwestie van oefenen zodat je weet waar je rekening mee moet houden maar dan lukt het ook wel. zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen
Mojo Geplaatst: 4 juni Geplaatst: 4 juni 1 uur geleden, gerrit B zei: Je kunt op een BBQ veel meer dan alleen vlees roosteren. heb er ook flammkuchen (Duitse pizza) op gemaakt, tosties op gemaakt, brood op geroosterd, maiskolven op bereid en zelfs paella op gemaakt. Vaak even een kwestie van oefenen zodat je weet waar je rekening mee moet houden maar dan lukt het ook wel. Ja in principe is het gewoon een fornuis You know when you've been shagged. I like receivers who give me pleasure.
gerrit B Geplaatst: 4 juni Geplaatst: 4 juni Klopt, alleen wel met een veel uitgebreidere gebruiksaanwijzing. zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen
Mojo Geplaatst: 4 juni Geplaatst: 4 juni 26 minuten geleden, gerrit B zei: Klopt, alleen wel met een veel uitgebreidere gebruiksaanwijzing. lees: voor de pro's 😁 You know when you've been shagged. I like receivers who give me pleasure.
Tonskidutch Geplaatst: 4 juni Geplaatst: 4 juni wordt leuk die thread als je niet op een normaal fornuis met voedsel overweg kan wordt het op de barbecue ook niks Flammkuchen is een oude verbrande zeemleren lap op de gril gesmeten in tegenstelling tot een Pizza in een stenen oven die voorverwarmd was en rondom hitte krijgt. Coles Corner Richard Hawley
gerrit B Geplaatst: 4 juni Geplaatst: 4 juni (aangepast) Ik denk dat jij, met dit soort uitspraken, de komende tijd niet meer welkom bent in Duitsland. 😁 Maar niets is ook minder waar, ja als je zo'n flammkuchen bij een kiosk koopt dan moet die zo goedkoop mogelijk en dan is het meer deeg dan wat anders maar zoals de Duitsers het gewoon thuis maken dan wordt het geheel anders. Dit is maar een voorbeeld hoe het gemaakt kan worden. Belangrijkste vind ik altijd is de laag Schmand die goed op smaak gebracht moet worden met peper en zout en evt. wat chili of paprika oid. Daarna is het gewoon kijken wat er in de koelkast ligt en (net als bij een pizza) met alle restjes de Flammkuchen bedekken. Ik heb hem ook wel gemaakt met allerlei soorten kaas, rode ui ipv. normale enz. De versie met zelf gekweekte pepertjes was minder succesvol, was wel lekker maar die pepertjes waren na verwarmd te zijn zo scherp dat je echt moest gaan blussen. 4 juni aangepast door gerrit B zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen
astro iris Geplaatst: 4 juni Geplaatst: 4 juni Door ondoordacht te BBQ-en zie je vaak verbrand tot zwart vlees liggen op de BBQ. Studies genoeg die aantonen dat dit zeer ongezond is en in eerste instantie ons DNA aantasten en later een gevolg van diabetes en kanker kan zijn ( was laatst nog in het nieuws) . Dus wees voorzichtig hiermee. 2
moonchild Geplaatst: 4 juni Auteur Geplaatst: 4 juni Klopt, bij de Maillard reactie is bruin het gewenste resultaat, zwart is verbrand en smaakt ook totaal niet. Miele heeft trouwens de maker van bbq's en complete buitenkeukens Otto Wilde overgenomen. Nu nog de lotto winnen VU+ Duo 4K SE BT met openpli 8.2
Mojo Geplaatst: 4 juni Geplaatst: 4 juni 6 uren geleden, astro iris zei: Door ondoordacht te BBQ-en zie je vaak verbrand tot zwart vlees liggen op de BBQ. Studies genoeg die aantonen dat dit zeer ongezond is en in eerste instantie ons DNA aantasten en later een gevolg van diabetes en kanker kan zijn ( was laatst nog in het nieuws) . Dus wees voorzichtig hiermee. De eerste zin kun je door heel veel andere zinnen vervangen. You know when you've been shagged. I like receivers who give me pleasure.
astro iris Geplaatst: 4 juni Geplaatst: 4 juni 2 minuten geleden, Mojo zei: De eerste zin kun je door heel veel andere zinnen vervangen. Maar het resultaat is hetzelfde en dat besef komt er vaak te laat als men voor voldongen feiten staat.
Tonskidutch Geplaatst: 5 juni Geplaatst: 5 juni 18 uren geleden, gerrit B zei: Ik denk dat jij, met dit soort uitspraken, de komende tijd niet meer welkom bent in Duitsland. Dat doet me niets, er is maar weinig wat echt culinaire toppers zijn in de Duitse keukens. @astro iris, helemaal gelijk jong. Doe mij dat randje maar afsnijden, of ik begin er niet eens aan. 1 Coles Corner Richard Hawley
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of log in om te reageren
Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten
Account aanmaken
Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!
Registreer een nieuwe accountInloggen
Heb je reeds een account? Log hier in.
Nu inloggen