D.Quijote Geplaatst: 6 juni 2024 Geplaatst: 6 juni 2024 Vanavond kwartels op de electrische bbq M7 sat 801, Amiko HD 8155 en HD 8165 + combo
moonchild Geplaatst: 6 juni 2024 Auteur Geplaatst: 6 juni 2024 Tournedos met feta, olijven en tomaten. Dust 2 Dust rub van meat&steak Alexa open mijn koelkast en stook de bbq op 250 graden. VU+ Duo 4K SE BT met openpli 8.2
gerrit B Geplaatst: 6 juni 2024 Geplaatst: 6 juni 2024 het programma voor morgenavond: - wiener wurstchen van de BBQ - gefuhlte Frikandelle (gehaktballetjes met curry of mexicaanse vulling) - schweinenacken in krauter marinade (schouderkarbonade zonder bot i kruiden marinade) - hunerbrust filet paprika (kipfilet in paprika marinade) - hunerbrust filet krauter (kipfilet in kruiden marinade) - grillfackel (gekruide speklap op een stokje) - koude gekruide aardappelen - kartoffel salat (plakjes aardappel met mayo en kruiden) - witte kool salade - is er nog ruimte dan nog wat spare ribs - daarnaast 3 soorten stokbrood (bauern, zwiebel, pfeffer) met knoflooksaus zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen
Tonskidutch Geplaatst: 7 juni 2024 Geplaatst: 7 juni 2024 hmm lekker met schapenvlees 👍 Forever And Ever Demis Roussos
moonchild Geplaatst: 7 juni 2024 Auteur Geplaatst: 7 juni 2024 dry aged hamburges van grasgevoerde nederlandse en belgische runderen met Blues Hog barbecue saus Alexa open mijn koelkast en stook de bbq op 250 graden. VU+ Duo 4K SE BT met openpli 8.2
Tonskidutch Geplaatst: 8 juni 2024 Geplaatst: 8 juni 2024 Portobello Champignons lichtjes ingewreven met "warm geperste" olijfolie (geel) en een laagje Danablu of Roquefort schimmelkaas erop leggen (sporenrok naar boven) en dan op je rooster lekker laten garen en de kaas laten smelten Forever And Ever Demis Roussos
D.Quijote Geplaatst: 8 juni 2024 Geplaatst: 8 juni 2024 Waarom " warm geperste " olijfolie ? M7 sat 801, Amiko HD 8155 en HD 8165 + combo
Tonskidutch Geplaatst: 8 juni 2024 Geplaatst: 8 juni 2024 uh die verdraagd de hitte op je barbeknoei beter Forever And Ever Demis Roussos
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of log in om te reageren
Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten
Account aanmaken
Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!
Registreer een nieuwe accountInloggen
Heb je reeds een account? Log hier in.
Nu inloggen