Ga naar inhoud


M7 Group heeft een nieuwe CEO


de vrije fries

Aanbevolen berichten

 

De Luxemburgse mediagroep  M7 Group heeft een nieuwe CEO aangesteld.

 

Yassine Bouzoubaa is aangesteld als de nieuwe CEO van M7 Group, de dochteronderneming van CANAL+ International in de Benelux en Centraal-Europa.

Yassine Bouzoubaa zal de functie van CEO bij M7 Group op zich nemen, ter vervanging van Hans Troelstra. Hij zal zijn nieuwe rol op 1 januari 2025 op zich nemen en rapporteren aan Jacques du Puy, voorzitter van CANAL+ International.

 

 

Yassine Bouzoubaa, afgestudeerd aan ESC Toulouse en een MBA in Marketing aan de Arizona State University, begon zijn carrière in 1998 in managementadvies, voornamelijk bij Accenture, waar hij zich specialiseerde in de media- en telecommunicatiesector. Hij trad in 2009 in dienst bij CANAL+ Group als Operations Director voor de Maghreb en vervolgens als Director of Projects and Development voor Canal+ France in 2013. In 2017 werd hij Director of Sales, Marketing en Performance Management voor CANAL+ International.

" De CANAL+ Groep dankt Hans hartelijk voor zijn toewijding aan het bedrijf en waardeert zijn professionaliteit en expertise, zowel in het succesvolle beheer van de activiteiten van de dochteronderneming als in de perfect georganiseerde integratie binnen de groep. De groep wenst hem succes bij de implementatie van zijn toekomst projecten ", voegde M7 Group toe.

 

groeten uit het vrije friesland

deskundigheid door ervaring

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...