Ga naar inhoud


MIJN MAHATTAN 5900 DOET ALLES WAT IK WIL


Gast

Aanbevolen berichten

JE HEBT 2 PROGRAMMERS NODIG. EEN VOOR DE LOADER EN EEN VOOR DE CAM. LET WEL OP OP DIT MOMENT ZIT ER EEN KLEINE BUG IN DE LOADER PROGRAMMER. JE MOET C1 EN C3 EN C11 VERWIJDEREN VAN DE PRINTPLAAT. ALS JE DAT DOET WERKT HIJ OP ELKE COMPUTER. aLS JE HET NIET DOET KRIJG JE OP SOMMIGE COMPUTER EEN BAUDRATE PROBLEEM. MAAR GOED NU WERKT HIJ GEHEEL NAAR TEVREDENHEID. IK HAD WEL HELE GOEDE HULP VAN MENSEN DIE WETEN WAAR ZE OVER PRATEN. !!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Klopt ! Behalve dat je schreeuwt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> is het inderdaad zo dat je met de bijgeleverde loader, normaal gesproken niets kan doen.

Ik ben zelf de gehele middag vruchteloos bezig geweest tot ik door de TD van de importeur gebeld werd met de mededeling dat er 2 IC's (c1 & c3) en een ander ding (c11) moesten worden losgesoldeerd. (over service gesproken!)

Heb dus even een fijn (!) soldeerboutje geleend en na 1 minuut rommelen was ik dan klaar.

 

Het upgraden gaat zeer voorspoedig, allereerst zet je dus de UCAS cam in upgrade mode, dan zet je de DREEM mode er in en daarna is het een kwestie van de Penta 1.09 soft toevoegen, even roeren, en klaar is klara !

 

Gelijk getest met diverse kaartjes en ze werden netjes allemaal herkent en gaven netjes alle info af.

Ga nu gelijk proberen of ik van de diverse 'rare'coderingen ook AU kaartjes kan maken, want dat lijkt me bij sommige sats wel een must <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Ik ben in ieder geval zeeeer tevreden over het resultaat...!!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...