Ga naar inhoud


MOSC kaart winterklaar maken?


Aanbevolen berichten


hoi, heb hier een soortgelijk probleem. Als ik mkf laat zoeken naar de system/backdoor key krijg ik eerst een popup met de vraag om de seca startup record in te voeren (dan voer ik 00 00 00 00 00 00 00 00 80 00) in). Na dit gedaan te hebben krijg ik de melding Card has given an invalid reply.

 

Nu ben ik op de site van duwgati een mosc recovery guide tegengekomen en het tooltje S*C*RL. Het schijnt dat je vaak hier je kaart weer mee tot leven kan wekken, maar mij is het helaas niet gelukt. Misschien lukt het jou wel....

Link naar reactie
Delen op andere sites

sorry, maar ik ben nog niet zo'n progje tegengekomen die dat kan.

 

Even een ander vraagje, hoe kom je aan een kaart waar geen seca opstaat? Als je een nog-niet geactiveerd kaartje bedoeld, dan kan ik je verder helpen, want die kan je makkelijk tot leven roepen....

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ boes80

volgens mij moet je dan toch echt eerst een seca "provider" op je kaartje hebben voordat je dat kan doen.

 

@ zoekende

ik ken het progje satbandit nog niet, kun je me misschien vertellen waar je dit progje hebt gevonden (via pm)? Misschien kan ik je daarna verder helpen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Satbandit was een programma gelijk aan Secamaster 2000 en circuleerde in april 2001 rond.Het maakte tegen oom Freek fakes aan en had de nare gewoonte om je kaart niet meer toegankelijk te maken. Door onoplettendheid met een Spaans programma ben ik mijn Seca-0000 kwijt geraakt. Wanneer ik nu met MKfind het een en ander uit probeer krijg ik steevast de kreet "Providerkey of system key not valid" Het enige wat ik ng heb is de mk02 van de oude kaart. De grap is dus:"Hoe krijg je van een originele kaart de Seca 0000 en kan je deze op een originele kopieren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik mij niet vergis is dit soort "geklungel" al eens vaker aan de orde geweest hier. (geeft niet is mij ook overkomen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> )

Kijk eens bij duwgatie onder MOSC recovery. Of in de zoek sectie op dit board......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Assab,

 

Natuurlijk heb ik op vele borden gekeken, o.a op Sat4all. Heb ook altijd gelezen dat een kaart zonder SECA alleen nog maar in de winter gebruikt kan worden. MAAAr, voortschrijdend inzicht in de techniek en nog nooit iets hierover gelezend te hebben blijft mij de vraag wakker houden: "Kan je SECA 0000 kopiëren naar een maagdelijke MOSC kaart, en is het ooit iemand gelukt".

 

Zoekende

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...