Ga naar inhoud


Klein streepje dat knipperd in display ?


Gast LOL

Aanbevolen berichten

Sinds enige tijd krijg ik zo nu en dan een klein knipperend streepje in mijn display te zien die de ene keer ook weer feller is dan de andere keer? Na de tuner aan de pc via Humax control centrum te hebben "gehangen" reageert hij in eerste instantie niet maar vervolgens na een poosje (circa 5 minuten ineens wel) ongeacht welke software er ook geladen word! (settings, firmware, hardware). Nu hoor ik je denken dat is dan toch mooi opgelost. Dat klopt maar wel steeds tijdelijk want na een paar dagen begint het hele verhaal weer opnieuw! Heeft iemand een idee voor een blijvende oplossing? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Voeding probleem verwacht ik niet want waarom doet hij het dan met tussen pozes wel en dan ineens weer niet? Zou het misschien kunnen zijn dat de 5400 te heet wordt, af moet koelen en het dan daarom weer doet? Ik gebruik 1 ci (irdeto) module voor de originele kaart + f**- kaart in de Tox 2.0 allcam. Voordat ik deze vraag stelde had ik die tropic "hummie dood" al gelezen maar veel verder dan een voedingsprobleem komen zij daar ook niet vandaar dat ik de vraag nog maar eens stel. Zijn er mensen die dit probleem zelf ook gehad hebben en dit probleem vervolgens opgelost hebben?

 

Uiteraard hartelijk dank voor jullie tips ! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Juist doordat de voeding te heet wordt of teveel afkoeld gaan de elcos stuk, Bij mij was het in het begin zo dat indien ik de elco's lekker op temperatuur fohnde het allemaal weer perfect liep!!!

Als jij dus je ontvangen uit zet om iets te doen kan ie afkoelen waardoor hij het niet meer doet, na een tijdje aan gestaan te hebben warm ie weer op en doet ie het weer.

 

Echt ik denk dat bovenstaande gelijk hebben, je voeding staat op instorten...

Meet de waarden maar eens als hij weer vreemd doet dan zal je het bewijs hebben.

Fred

Rebox RE8500 V2.11.34

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk niet dat het gebeurd als hij te heet word maar juist gebeurd als hij teveel afkoeld (daar had ik nog niet aangedacht!) want iedere keer dat dit gebeurd is was na een afwezigheid van een aantal dagen (stekker eruit) dit in tegenstelling tot wat er normaal gebeurd (standbye stand)

 

Ik zal hem maar voortaan op standbye laten staan en dan maar kijken of het dan nog gebeurd. Stel in het somberste geval dat de voeding inderdaad uiteindelijk kapot gaat waar haal je dan een nieuwe en ook niet onbelangrijk wat kosten ze ?

 

Hoe danook bedankt voor jouw goudentip (teveel koelen) je hebt mij op de goeie weg geholpen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Meneer Vreeswijk ik mag U feliciteren U had het bij het rechte eind. Er zijn maar liefst 3 elcos vervangen, die de waardes die ze moeten halen niet meer haalde. Nadat deze 3 elco's zijn vervangen loopt de Hummie weer als een splinter nieuwe. De gevoeligheid van deze elcos zijn overigens wel van een bedenkelijk niveau maar staat aan de andere kant weer in geen vergelijk met de LOL die de 5400 geeft. Kortom iedereen hartelijk dank voor de tips en de genomen moeite om op dit onderwerp te reageren <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> [color:"blue"] [/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...