Ga naar inhoud


Nieuwe firmware H830


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb de laatste versie (de 103, die van 14 november) voor de H830 CI getest, en helaas ik kan geen verbetering vinden, tot nu toe. (Ik weet trouwens ook niet wat er verbeterd cq. aangepast is t.o.v. versie 1.02) In versie 102 (de vorige dus) liet de software bij het gebruik van de ondertitelingfunctie de bovenste regel elke keer staan. Bij versie 103 heeft men waarschijnlijk geprobeerd om dit aan te passen, helaas is dit niet geheel gelukt, waarschijnlijk niet goed getest door de ontwikkelaars. Als je nu de ondertiteling aanzet is de bovenste regel maar voor plm. 30% te zien, dus ook als de ondertiteling uit twee regels moet bestaan. (Je kunt dus beter weer de ondertiteling van je TV gebruiken). Bij mij is hij ook al een keer spontaan opnieuw opgestart (dit komt ook voor bij de 107-patch van de H1000 voor). Dit is bij versie 102 nog nooit gebeurd. I.c.m. met de Magic Mod. is er nog geen verbetering te zien, <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> , nog steeds bij bepaalde zenders het 'freeze'-probleem. (Ik gebruik trouwens Penta 1.04.)

Ik hoop dat ze bij Hyundai snel een oplossing hebben voor dit probleem.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zet je ontvanger eens een tijdje op VH1, kijk eens of hij dan ook geen 'freeze' beelden heeft. Ik had dit nl. wel met tetra.

 

Ik ben alleen nog steeds benieuwd of iemand al weet wat nu precies de aanpassingen/verbeteringen zijn in deze versie (103). Is het misschien aangepast of basis van penta 1.09 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...