Ga naar inhoud


krijg 7072 NIET gepatcht !!


bert79

Aanbevolen berichten

Probeer mijn 7072 te patchen met oslink 1.2a. bij firmware 9.6 en 1 vraagt hij steeds om de smartkaart (die er al in zit) er in te doen voordat ik zenders kan zoeken. Bij 1.23nl krijg ik alleen de free to air zenders werkend (mischien ziet hij de kaart hier ook niet? Hebben er meer dit probleem? en hoe los ik dit op??

 

p.s. Bij Oslink 2.99 met win98 krijg ik geen read sign. en bij de diagn.test ack OK, flow OK maar bij DATA "Loopback data test failed"

Link naar reactie
Delen op andere sites


Begin steed dichter bij te komen door jullie hulp, dank daarvoor.

echter nog een vraag de eprom file (onder bij de firmware van mz) gaat die er op dezelfde manier in, als de eprom voor de settings? n.l. ombenoemen naar eeprom.bin en dan via declink file--ee ? of is het ook mogelijk met oslink 1.2a???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bert79, met declink kun je heel goed de eeprom erin zetten zoals jij het zelf beschrijft! Met oslink 1,2 gaat dat niet volgens mij (ik heb alleen v 1,1 daar gaat het ook niet bij en 1,2 is een geupdate versie dacht ik. V 2,99 en 4 heb ik ook en daar kun je wel de eeprom mee doen)

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

SCHAAM MIJ DIEP, na al jullie raad alles weer van voor af aan uitgevoerd, wel beeld op de free to air zenders en helaas verder niets. Was op dat moment erg treurig. Totdat ik dacht laat ik het smartkaartje eens inplaats van in slot 1 in 2 stoppen. En zie daar er ging een hele wereld voor mij open.Treurigheid was gelijk over.

Alle die met mij meegedacht hebben heel veel dank.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Woohaa das waar! Daar denk je niet aan dat bij de 7072 precies slot 2 gebruikt word voor de smartcart! En niet zoals gewend slot 1.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...