Ga naar inhoud


[Strong 8000] Firmware Strong8000


Skysurfer

Aanbevolen berichten

Even een vraagje. Ik heb sinds kort in mijn Nokia 9302S MC2003 R1-firmware draaien. Werkt goed, maar Service1(Hallmark) en BBC World doen het niet. Laatste hex-files van Emtec erin gezet, waardoor Premiere het wel weer doet.

Alleen jammer dat het geen Ned.talig menu is maar daar wordt door SatFreek aan gewerkt. Nu ben ik bang dat straks Cartoon Network en TCM het ook niet doen.

Hallmark en BBC World deden het met V9B wel goed. Nu lees ik dat er een versie V9C is. Hoe draait deze firmware en wat zijn exact de verschillen met V9B?

 

Skysurfer. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Voor zover ik weet doen alle C+ kanalen het nog steeds ook met de MC2003 patch. Dus zullen ook TCM en Cartoon Network straks gewoon te zien zijn. BBC world doet het ook bij mij niet, maar er is ook geen signaal dus ik denk dat deze zender verplaatst is.

Groetjes Albert

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een vraagje. Ik heb een strong8000 gelijkaardig met uw toestel wat de firmware betreft. Ik lees dat je vroeger met firmware 9b werkte en nu met MC2003 R1 wat is het verschil of welk voordeel heb je ermee?

Surfer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het verschil zit hem voornamelijk in de menu's. Bij de MC2003 kan je bijvoorbeeld bij de antenne-instellingen zelf de naam van de satelliet invoeren; je kan tot 4 satellieten instellen (2 meer dus dan bij V9); er is Disecq-ondersteuning; er worden meer coderingssystemen ondersteund; het zappen gaat m.i. iets sneller en zo nog wat kleine dingen. Het enige nadeel is dat de nederlandse taal (nog) niet wordt ondersteund en je kan onder de + toets de coderingsnorm niet veranderen. Ook doen sommige kanalen het niet (Service1 en BBC World). Wat ook aardig is,dat bij het zoeken naar zenders in menu 5 veel meer info wordt getoond: hoeveel transponders, hoeveel kanalen op elke transponder enz. Men is momenteel bezig om de software aan te passen v.w.b. de taal en nog wat anders (vraag het Satfreek), dus daar wil ik nog even op wachten. Tot die tijd werk ik nu maar weer met V9 ©.

 

Hopelijk heb je hier wat aan.

 

Greetz,

 

Skysurfer. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/ooo.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/ooo.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...