Ga naar inhoud


Kan ik meer halen uit mijn Aston 201


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi, ik ben volledig nieuw hier en heb reeds uren zitten lezen maar heb toch nog wat vragen, ik zit met een Aston 201, een Galaxy Gold kaart, 100cm schotel en woon in Spanje. Nu kan ik alle kanalen ontvangen van Canal+Ned, plus de vrije....Maar nu vele kanalen over gegaan zijn naar Seca 2, vraag ik me af of ik met mijn systeem nog andere Engelstalige filmkanalen (voor moeder de vrouw) kan ontvangen. Ik upload zelf mijn files iedere maand, maar daar blijft mijn technische kennis bij.

Met dank

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dank voor je antwoord maar ik kan 9 topics terug niets vinden over dit, 9 paginas terug is er wel meer info over mijn receiver maar die technische dingen gaan mij te ver. Weet iemand of ik een andere installatie of receiver kan kopen die mij meer engelstalige films kan geven zonder er te moeten aan knutselen, ik kan wel kaarten opladen maar niet aan receivers werken,

met dank

Link naar reactie
Delen op andere sites

alles is zo een beetje overgegaan naar seca 2.maar je kunt in spanje ook een abbootje nemen op canalsatelite en dan heb je weer filmzenders genoeg erbij die je ook in het engels kunt kijken. en anders nog een kopje erbij op je 100cm schotel op de 13gr hotbird. heb je wat te zappen erbij.

hasta luego <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...