Ga naar inhoud


Nog steeds geen Resultaat


Gast

Aanbevolen berichten

Zie mijn bericht http://www.sat4all.com/ubbthreads/showfl...rt=1#Post211355

 

heb nog steeds geen ned1 2 3 canal blauw rood 16/9 heb vanalles geprobeerd had eerst een dubbele kop nu een enkele ontvagst 100 procent maar het beeld van deze zenders valt steeds weg, heb een humax 5400z met de nw setting lijst nieuwe fun 6 en 1 files de nw tuxonhumax 2.0 maar het wil niet lukken [color:"black"] [/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites


nee nog niks heb de b*** de xa** SAT*** noem maar op ook geprobeerd, ik ben er nu zo flauw van dat ik denk ik een andere ontvanger gaa kopen en dan geen humax, als ik de nw files op de funkaart zet werkt alles alleen het canal+ pakket niet. heb vaak even beeld soms een half en dan is het weer mis. [color:"black"] [/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind dat je maar snel opgeeft <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> Ik vraag me ook af of het wel aan de Humax ligt?? Het lijkt me eerder een Setting, PMC of ECM probleem.

 

Citaat:
heb nog steeds geen ned1 2 3 canal blauw rood 16/9

 

Heb je wel RTL4+5 enzo of ook niet?

Wat staat er in de status balk voor coderings letter een I of een S?

 

Fred

Rebox RE8500 V2.11.34

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik snel opgeef, ik ben al weken bezig ecm pcm dubbele kop enkele kop alle soorten fun files 100 procent beeld, alle soorten firmware's al geprobeerd, zeg alsjeblieft niet dat ik ga op geef er zijn dagen bij dat de ontvanger wel 3 keer achter de pc ziet, heb ook de fun files al een keer met isvedit weg geschreven als isv maar help ookt niet verder doen alle zenders het. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> [color:"black"] [/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Martin,

als je alles al geprobeerd hebt dan zal het volgende wel een domme vraag zijn, maar heb je die dubbele kop nog? Heb je al geprobeerd om die nog eens te gebruiken? Uiteindelijk is de misère begonnen toen je je kop wisselde.

Omdat je aangeeft dat ie 't een half uurtje wel doet en daarna niet meer, lijkt het een hardware probleem. Kijk nog even al je aansluitingen na, zitten de F-connectors goed vast, geen knikken in de kabel dat soort dingen.

 

Voordat je een andere ontvanger aanschaft, kun je er misschien eentje uitproberen.....

 

Groetjes,

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Stay cool <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> Als het straks werkt lach je erom <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Maar vertel eens had je nu wel of niet de rtl4-5 en veronica zenders?

 

Fred

Rebox RE8500 V2.11.34

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo

Ik heb wel rtl 4 en 5 en ook veronica, ik heb er nw antenne kabel aan en ook nw connectors. ik had het probleem ook al met de nw dubbele kop, en heb het ook met de nw enkele kop.

ik heb zelf toch een gevoel dat het met de humax zelf heeft temaken mischien is er iets kapot? maar waarom doen dan de andere zenders het wel, het blijft voor mij een raadsel. Daarom iedereen die advies heeft graag antwoorden, Alvast bedankt. [color:"black"] [/color] <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wellicht weer een domme opmerking maar als je nu een de gegevens van de humax (welke deze geeft als je op het vraagteken en op de epg toets druk) hier ff neerzet dan controleer is deze met de mijne, wellicht kunnen we hiermee verder komen.

 

Kies een zender die het niet doet en noteer ff de gegevens dan controleer ik ze met mijn gegevens van de humax.

 

Fred

Rebox RE8500 V2.11.34

Link naar reactie
Delen op andere sites

dus, je hebt maar de helft van de zenders van het c+ pakket ?

Volgens mij heb je de schotel niet goed afgericht.

je moet er niet mee lachen, namelijk er is een verschil in zendsterkte van de transponders op de astra.

probeer de frequenties eens op te zoeken van c+nederland en controleer dan of je voldoende signaal sterkte hebt op beide frekwenties.

want geen signaal is geen beeld.

Je kunt in het menu van de humax bij "handmatig zoeken" de frekwentie en de andere dingen ingeven en kun je dadelijk zien wat u signaalkwaliteit is op de ingegeven frek.

als het niet lukt,, vertel dan aub in detail wat voor hardware je juist gebruikt. en welke zenders of zender pakketen wel werken.

veel succes ermee <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...